Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Πιερίας για το Δημοψήφισμα

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015
Ως Έλληνες από την καθημερινή μας ζωή μέχρι την ιστορική πραγματικότητα στις μεγάλες επιλογές δεν κάναμε λάθος.Έτσι και τώρα που καλούμαστε να διασφαλίσουμε την
παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ πρέπει να σταθούμε στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων.
Οι θυσίες που με τόσο κόπο κάναμε, βλέπουμε μέσα σε μόλις 5 μήνες να καταλήγουν στα σκουπίδια, ενώ οι μεταρρυθμίσεις που υλοποιήθηκαν με τη στήριξη του ελληνικού λαού ξηλώνονται μέρα με τη μέρα από μία κυβέρνηση που ενδιαφέρεται μόνο για την εξυπηρέτηση της κομματικής της πελατείας.
Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 όμως, το διακύβευμα υπερβαίνει τα κόμματα. Αφορά τη συνέχιση της Ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας και λάθη σ' αυτή την επιλογή δεν υπάρχουν.
Δεν ψηφίζουμε ΝΑΙ, επειδή πιστεύουμε ότι τα μέτρα φέρνουν την ανάπτυξη. Ψηφίζουμε ΝΑΙ, επειδή κανείς δεν μας έχει πει πόσο θα κοστίσει το ΌΧΙ για τη ζωή μας και τη χώρα μας. Ψηφίζουμε ΝΑΙ επειδή απέδειξαν με τις παλινωδίες τους πως δεν έχουν κανένα σχέδιο για το αύριο.
Το πραγματικό ερώτημα λοιπόν, είναι ΝΑΙ ή OΧΙ στην Ευρώπη και το ευρώ. ΝΑΙ ή OΧΙ σε μια Ελλάδα που πρέπει να σταθεί ξανά στα πόδια της.
Σ' αυτή τη μάχη, ενώνουμε τις φωνές μας και στην Πιερία, για μία δημοκρατική, υπερήφανη, ευρωπαϊκή Ελλάδα!
Λέμε ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στη Δημοκρατία, ΝΑΙ στο μέλλον μας!


ΟΝΝΕΔ Πιερίας