Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ: Η Ραχήλ Μακρή τα έχωσε στο Mega μέσα από το... Mega! (video)

Μνημονιακή... παγωμάρα επικράτησε στο στούντιο της εκπομπής Online του MEGA το βράδυ της Τετάρτης με καλεσμένη, μεταξύ άλλων, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.

Αιτία τα όσα ανέφερε η βουλευτής Κοζάνης κατά του «μεγάλου καναλιού» και της ιδιοκτησίας του! Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι η Ραχήλ δεν... καταλαβαίνει και λέει ΠΑΝΤΑ τα πράγματα με το όνομά τους!

«Έχω στείλει το MEGA δύο φορές στον εισαγγελέα επειδή χρωστάει πάνω από 1 δισ. ευρώ στο ελληνικο δημόσιο» ξεκίνησε να λέει η κυρία Μακρή προκαλώντας την έκδηλη αμηχανία της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Ποιο κανάλι, συγγνώμη» ακούγεται να ψελίζει η κυρία Τρέμη με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει απτόητη: «Έχει πάρει δάνειο 100 εκατ. ευρώ και ενώ η εταιρεία αυτή είναι υπό επιτήρηση».

«Είναι πολύ λογικό λοιπόν ότι όταν πίσω από αυτό το κανάλι κρύβεται ένας ιδιοκτήτης ο οποίος στηρίζει τις επιχειρήσεις τους πάνω στο ελληνικό δημόσιο να έχει προβλήματα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω πώς τα συνδέσατε αυτά, σας έχασα» ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος με την κυρία Ραχήλ να επιμένει: «Πρέπει να ξέρει ο κόσμος κάποια πράγματα. Δεν πειράζει που με «χάσατε», ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά».

«Ας πληρώσουν τις οφειλές τους όσοι χρωστούνε για τους οποίους τους διέγραψε τα χρέη ο κ. Γεωργιάδης με τροπολογίες» εξαπέλυσε νέα επίθεση η κυρία Μακρή.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος το μόνο που είπε είναι ότι «εμείς δεν είμαστε ιδιοκτήτες του MEGA, δεν έχουμε σχέση με την ιδιοκτησία και δεν προσελήφθην για να απαντώ εκ μέρους της ιδιοκτησίας».

«Δεν μιλάω για εσάς, στον κόσμο μιλάω» κατέληξε την κουβέντα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ:


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/