Καθημερινά ακούμε πολλά για κατηγορίες προϊόντων διατροφής τα οποία ωφελούν στην υγεία μας πέρα του ότι προσφέρουν θρεπτικές ουσίες
στον οργανισμό μας.
στον οργανισμό μας.
Υπόσχονται ότι προσφέρουν ‘μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων’, ‘βελτίωση του μεταβολικού ρυθμού’, ‘καλύτερη πέψη και καλύτερη εντερική λειτουργία’, ‘αποτελεσματικότερο έλεγχο των μεταγευματικών επιπέδων του σακχάρου και έκκρισης ινσουλίνης’, ‘ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος’ και ‘μείωση του κινδύνου εμφάνισης χρόνιων παθήσεων’.
Επειδή όλοι ενδιαφερόμαστε να έχουμε καλή υγεία και ευεξία, έχουμε περιέργεια να ακούσουμε την Κυριακή 5-4-2015 και ώρα 11.00 στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού κατά το πόσο ευεργετικά ή λειτουργικά είναι αυτά τα καινοτομικά - νέα τρόφιμα ή αποτελούν ένα μύθο;
Ομιλητής ο κ. Κώστας Μπιλιαδέρης, Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Δ/ντης του Εργαστηρίου Χημείας και Βιοχημείας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ και θέμα:Καινοτομικά - νέα τρόφιμα. Υγεία και ποιότητα ζωής. Αλήθειες και μύθοι»