Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας υποδέχεται τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Πιερίας

 Το πρωί της Δευτέρας, 23 Μαρτίου 2015, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας τους τρεις
βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ζήση Ζάννα, Μπέττυ Σκούφα και Χάρη Τζαμακλή με τους συνεργάτες τους, σε μία εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας.
            Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι συνεργάτες της κας Μαυρίδου, οι προϊστάμενοι των οργανικών μονάδων (από τις διευθύνσεις & τα τμήματα) της Π.Ε. Πιερίας. Η κα Μαυρίδου ενημέρωσε την κα Σκούφα αλλά και τους κ.κ. Ζάννα και Τζαμακλή για τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Πιερίας, ενώ τους διαβεβαίωσε πως η ίδια και οι συνεργάτες της θα είναι πάντα κοντά σε κάθε πρωτοβουλία των βουλευτών που έχει στόχο την ανάπτυξη, εξέλιξη και πρόοδο του τόπου μας, καθώς επίσης και την ευημερία των συμπολιτών μας.
            Οι τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, διαβεβαίωσαν την Αντιπεριφερειάρχη, ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την προβολή και πρόοδο της Πιερίας και την επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν κάθε φορά με γνώμονα το κοινό συμφέρον των Πιεριέων, ενώ τόνισαν πως προσβλέπουν σε μία αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.
            Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές της Αντιπεριφερειάρχη προς τους τρεις νεοεκλεγέντες βουλευτές για υγεία, δύναμη, υπομονή και επιμονή στα νέα τους καθήκοντα, ενώ συμφώνησαν πως θα υπάρξει συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο της περιοχής μας.