Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ποτίζει με αγάπη και ενδιαφέρον τις ζωές μικρών παιδιών

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»
Ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ΠΟΤΙΖΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ  ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ


Επ' ευκαιρίας της συμπλήρωσης 20 ετών (1994-2014) δράσης του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ και σε συνέχεια της επικοινωνίας μας μαζί σας, συνεχίζουμε αυτή τη βδομάδα με  τα γράμματα που έγραψαν οι ίδιες οι υποστηριζόμενες μητέρες προς τον «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» για τα χρόνια προσφοράς του στο παιδί


ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»
«…Όταν το 2010 ακούσατε με πολλή προσοχή τα προβλήματά μου, αισθάνθηκα αμέσως μεγάλη ανακούφιση, χαρά, συγκίνηση γιατί κάποιοι άνθρωποι πραγματικά ακούνε τα προβλήματά μου και από τότε ανοίξατε την αγκαλιά σας και μας βάλατε στην οικογένεια του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»  που μεγαλώνει μέχρι σήμερα. Θέλω να σας ευχαριστήσω γι’αυτά που προσφέρετε με τόση αγάπη όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά μου, που βλέποντας το χαμόγελο στο πρόσωπό τους, είναι αυτό που θέλει να βλέπει η κάθε μάνα για τα παιδιά της…και αυτό το χρωστάω στον «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»   στους  ιδρυτές, συνεργάτες και τους υποστηρικτές του» (Βάσω,  Υποστηριζόμενη μητέρα)

«Αγαπητέ  κ. Χάρη
Η γνωριμία με τον ‘ΒΕΝΙΑΜΙΝ’ και με εσάς μετρά εδώ και 20 χρόνια. Σ’ αυτά τα χρόνια ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» μας στάθηκε σαν πατέρας. Είναι τόσο μεγάλη η ευγνωμοσύνη μας που δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις. Μας είδατε να μεγαλώνουμε, να περνάμε στις σχολές μας να παντρευόμαστε και να φτιάχνουμε τις δικές μας οικογένειες. Ένα μεγάλο, τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα»
(Αθηνά-Χριστίνα-Αλέξα Απατσίδου, μέλη του Δ.Σ, που υποστηρίχθηκαν από τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ όταν ήταν παιδιά)

«Όπως το δέντρο για να τραφεί θέλει τροφή έτσι και ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»  στάθηκε δίπλα μας σαν την ρίζα ενός δέντρου που δίνει ζωή  για να αναπτυχθεί και να βγάλει τους δικούς του καρπούς, μας κρατήσατε ενωμένους σε δύσκολους καιρούς και με το έργο σας μας δώσατε κουράγιο να συνεχίσουμε με δύναμη. Ευχόμαστε ολόψυχα ο Θεός να έχει όλους τους ανθρώπους του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»  καλά και να σας δίνει δύναμη να συνεχίζετε το έργο σας. Με σεβασμό, εκτίμηση , αγάπη και απέραντη ευγνωμοσύνη»
(Μαρία, υποστηριζόμενη μητέρα, παιδιά)
Θα θελα και εγώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» και των υποστηρικτών του, προς εμένα στις τόσες δύσκολες στιγμές που τα παιδιά μου και εγώ είχαμε βρεθεί .  Χωρίς την βοήθεια του συλλόγου, των ανθρώπων του δεν θα είχα καταφέρει να σταθεί στα πόδια μου.  Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι στον «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»   να συνεχίσει το ΑΓΙΟ ΕΡΓΟ του με τη βοήθεια του Θεού. Σας ευχαριστώ από  τα βάθη της καρδιάς μου για όλα»        (Χαρούλα, μητέρα που υποστηρίχθηκε από τον «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»)


******************************************************************************

Ο «Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είναι ένας ανεξάρτητος φιλανθρωπικός φορέας, ιδρύθηκε το 1994 με απόφαση του Πρωτοδικείου Κατερίνης, με έδρα την Κατερίνη . Από την ίδρυσή του, ο «BENΙΑMIN» έχει συμπαρασταθεί σε περισσότερα από 1200 παιδιά. Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είτε μέσω κάποιας χρηματικής δωρεάς, είτε με δωρεά σε είδος (τρόφιμα, παιχνίδια) είτε αγοράζοντας κάποιο προϊόν απο το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  shop.benjaminorphans.com .

Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνο επικοινωνίας.: 23510-22005