Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Τα Curves σε συνεργασία με την FOCUS-ON GROUP παρουσιάζουν το νέο Mobile Application

Τα αγαπημένα σας γυμναστήρια Curves καινοτομούν για ακόμα μια φορά και σας παρουσιάζουν την νέα και πλήρως ενημερωμένη εφαρμογή για κινητές συσκευές! H
FOCUS-ON GROUP ανέλαβε την κατασκευή για iPhone και Android συσκευές, συνδυάζοντας άρτια λειτουργικότητα και σύγχρονο design.
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα 30’ εκγύμνασης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες τώρα μέσα από το κινητό σου!
Χρήσιμες διατροφικές συμβουλές, ισοδύναμες τροφές και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις είναι ενότητες της εφαρμογής που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη διατροφής σου. Μέσα από την εφαρμογή μπορείς να υπολογίσεις Online τον δείκτη μάζας του σώματός σου [BMI] και η λειτουργία Step Counter μετράει για σένα τις καθημερινές αποστάσεις που διανύεις, μετράει τα βήματά σου δηλαδή!
Αν είσαι μέλος των γυμναστηρίων ή σκέφτεσαι να γίνεις κατεβάζοντας την εφαρμογή έχεις προσωπική πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθείς. Ακόμα, μπορείς να στείλεις προσκλήσεις σε φίλες σου για να βρεθείτε στο γυμναστήριο σε ώρα που θα ορίσεις! Και όλα αυτά, φυσικά εύκολα από το iPhone ή Android κινητό σου.
Κατέβασε την εφαρμογή από App Store ή Google Play!
Η FOCUS-ON GROUP κατασκευάζει εφαρμογές Android, IPhone (native εφαρμογές, custom εφαρμογές), σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.