Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

1ο Βραβείο Εξωστρέφειας για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από τον θεσμό βραβείων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, τιμήθηκε με το Βραβείο Εξωστρέφειας στα πλαίσια
των βραβείων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), σε συνεργασία με την εφημερίδα «Η Καθημερινή».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο “THE MET” της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία και επαίνους ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταικούρας, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Σ. Σιμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Π. Κοκκόρης, ο Γενικός Γραμματέας Προβολής και Επικοινωνίας κ. Γ. Καραγιάννης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρ. Αντωνιάδης , ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Π. Μήτκας και η κ. Μ. Δερτιλή, Μέλος του Δ.Σ. της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». Το βραβείο Εξωστρέφειας παρέλαβε o Πρόεδρος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Δημήτριος Λακασάς.


Η διάκριση αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, αφενός την ανοδική πορεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και αφετέρου, ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα μπορεί να πετύχει πολλά, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς.  Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εδώ και 35 χρόνια δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 140 εργαζομένους και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72 χώρες.