Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘ. 146/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΨΗΦΙΣΜΑ – ΚΑΤΑΔΙΚΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας – Κολινδρού


εκφράζει τον αποτροπιασμό και την έντονη οργή  του για το στυγερό έγκλημα στη Λωρίδα της Γάζας, με  εκατοντάδες νεκρούς και τον τραυματισμό χιλιάδων αμάχων Παλαιστινίων.
Το Ισραήλ με πρόσχημα την αυτοάμυνα, συνεχίζει την επίθεση στην περιοχή, βομβαρδίζοντας σχολεία και νοσοκομεία , με θύματα αμάχους, οικογένειες και κυρίως ανήλικα παιδιά.
Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού  και ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή όλων εκείνων  που αντιδρούν και απαιτούν ειρήνη στην περιοχή και οριστική λύση του Παλαιστινιακού.
Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την ισραηλινή θηριωδία και βαρβαρότητα εναντίον του Παλαιστινιακού άμαχου πληθυσμού που προκαλεί καθημερινά δεκάδες θανάτους και έχει αποκλείσει χιλιάδες αθώους  σε μια στενή λωρίδα γης, χωρίς νερό, φαγητό, φάρμακα και χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωση. 
Να σταματήσουν τώρα όλες οι χερσαίες και αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ, ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης που παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα .
Αυτή η βαρβαρότητα πρέπει να βρει αντιμέτωπη όλη την ανθρωπότητα. 
Η Διεθνής κοινότητα επιβάλλεται να παρέμβει άμεσα και να μη μένει απλώς παρατηρητής.


ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.