Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ο Νότης Μαριάς στις επετειακές εκδηλώσεις για το σαμποτάζ της Δαμάστας κατά των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής - Συνάντηση στο Ζαρό

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Βουλευτικό Γραφείο Νότη Μαριά
Ο Νότης Μαριάς στις επετειακές εκδηλώσεις για το σαμποτάζ της Δαμάστας κατά των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής

Στις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από το σαμποτάζ της
Δαμάστας κατά των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής παρευρέθη ο Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Καθηγητής Νότης Μαριάς, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι κατά τη διάρκεια της τελετής.
Στην συνέχεια ο Νότης Μαριάς συνομίλησε με πολίτες και φορείς της περιοχής της Δαμάστας και κατόπιν έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Συμμετέχουμε στις σημερινές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους συμπατριώτες μας που έπεσαν κατά το σαμποτάζ της Δαμάστας. Εδώ σ’ αυτόν τον τόπο, Έλληνες πατριώτες μαζί με δυνάμεις συμμάχων μας από τη Βρετανία και την ΕΣΣΔ επέφεραν σοβαρό πλήγμα στις γερμανικές δυνάμεις Κατοχής. Μάλιστα κατά τη μάχη αυτή εκτός από τους τρεις συμπατριώτες μας έπεσε ηρωικά και ένας Ρώσος μαχητής. Τότε η σοβιετική Ρωσία αποτέλεσε πολύτιμο σύμμαχο της Ελλάδας στον αγώνα ενάντια στο γερμανικό ζυγό, τώρα η μνημονιακή συγκυβέρνηση ευθυγραμμίζεται με την Ευρωπαϊκή  Ένωση και τη Μέρκελ στην επιβολή κυρώσεων ενάντια στη Ρωσία».

Ο Νότης Μαριάς στο Ζαρό

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων με μέλη και φίλους των Αντιμνημονιακών Πολιτών και των ΑΝΕΛ στην Κρήτη, ο Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Καθηγητής Νότης Μαριάς, πραγματοποίησε χθες την δεύτερη συνάντηση – εκδήλωση στην περιοχή του Ζαρού.

Κατά την συνάντηση συζήτησε με φίλους και συνεργάτες τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, τους ενημέρωσε για τις αρμοδιότητές του στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και για τις κοινοβουλευτικές ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα και κατέγραψε τις δικές τους προτάσεις.