Σάββατο 10 Μαΐου 2014

To Harley On Tour 2014 ήρθε στην Θεσσαλονίκη

To ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ ήταν παρόν και είδε από κοντά τα 23 νέα μοντέλα της Harley Davidson
Στα νέα της Harley-Davidson για το 2014 συγκαταλέγονται σημαντικές βελτιώσεις σε όλη
την γκάμα των μοτοσικλετών της. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η εξέλιξη και τα στοιχεία της σχεδίασης των μοτοσυκλετών βασίζεται πλέον σε υποδείξεις και σχόλια πελατών όχι μόνο μετά την αγορά της μοτοσικλέτας τους , αλλά σε κάθε στάδιο της δημιουργίας της! Πρόκειται για το Project RUSMORE .
 Αποφασισμένη να διατηρήσει τη θέση της ως η κορυφαία εταιρία κατασκευής μοτοσικλετών της Αμερικής αλλάζει τα δεδομένα στις μοτοσικλέτες τουρισμού και ανανεώνει την εμφάνιση του Fat Bob, παρουσιάζει το CVO Softail Deluxe και τοποθετεί σύστημα ABS στον στάνταρ εξοπλισμό των Sportster. Ακόμη επιστρέφουν το Low Rider®, το SuperLow® 1200T και Street Bob Special Edition και παρουσιάζει τοHarley-Davidson Street™ με το ολοκαίνουργιο Dark Custom™ , πάντα με βάση τη γνώμη και τις ιδέες των πελατών. Κάπως έτσι ολοκληρώνεται για φέτος τουλάχιστον η μεγαλύτερη επέκταση γκάμας που έχει γίνει από την Harley-Davidson στα 110 χρόνια ιστορίας της.
 Για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας Harley-Davidson και μη είναι βέβαιο ότι ανάμεσα σε 6 οικογένειες μοντέλων και περισσότερους από 9.000 τρόπους προσαρμογής και εξατομίκευσης αυτής, μπορεί ο καθένας να βρει το μοντέλο που του ταιριάζει αναλόγως του γούστου του και των αναγκών του, ξεκινώντας με ένα πρώτο test ride! Έτσι ακριβώς , όπως ξεκίνησα κι εγώ την πρώτη βόλτα μου με τη V-ROD!