Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ενθουσιώδης υποδοχή σε Αλώνια, Παλιόστανη για τον Βαγγέλη Λαγδάρη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
 Βαγγέλης Λαγδάρης: «Οι πολίτες θέλουν να δουν νέο ήθος, νέα πολιτική συμπεριφορά»

Σε Αλώνια και Παλιόστανη μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος
Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης. Μάλιστα έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του συνδυασμού και το νέο πολιτικό ήθος το οποίο θα χαρακτηρίζει την συμπεριφορά της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία ως διοίκηση του δήμου.
Και τα δυο αυτά χωριά έχουν ζητήματα με το νερό, οπότε οι ομιλίες επικεντρώθηκαν στην εφαρμογή φιλτραρίσματος στην ύδρευση και για τις μελέτες που υπάρχουν για έργα άρδευσης και αποχέτευσης. Αναφέρθηκαν ακόμα και τα όσα έγιναν την τετραετία που ο Βαγγέλης Λαγδάρης ήταν Δήμαρχος Πύδνας, τονίζοντας ότι «μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα και μαζί να αφήσουμε τη σφραγίδα μας».
Όπως υπογραμμίστηκε, θα δοθεί βαρύτητα στην ανάδειξη του πολιτισμού και της παράδοσης των κατοίκων αυτού του τόπου. Σε αυτή την προσπάθεια θα χτιστούν συνέργειες με τους συλλόγους και τις εκκλησίες των τοπικών κοινωνιών, ώστε παράλληλα να ενδυναμωθεί και το κοινωνικό έργο που είναι αναγκαίο σε αυτή την εποχή.
«Οι πολίτες θέλουν να δουν νέο ήθος, νέο ύφος, νέα πολιτική συμπεριφορά. Θα δώσουμε το όραμα που λείπει από τον τόπο μας. Έχουμε χρέος να ξαναχτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε». Κλείνοντας τις ομιλίες του, ο Βαγγέλης Λαγδάρης ευχαρίστησε τους κατοίκους των δυο χωριών για την στήριξη που δείχνουν στην Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και την ώθηση  που της δίνουν για να πάρει τις τύχες του τόπου στα χέρια της.












ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ