Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Στάθη Συμεωνίδη στον δήμο Δίου-Ολύμπου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δ.Δίου-Ολύμπου
Στο πλαίσιο επισκέψεών τους σε τοπικούς φορείς με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωσή τους για θέματα που αφορούν την κατά τόπους αλλά και τη συνολική
ανάπτυξη του νομού, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας με τον «Συνδυασμό Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα», Στάθης Συμεωνίδης, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Προκόβα επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Γιώργο Παπαθανασίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε συζήτηση για την περιοχή του Δ.Δίου-Ολύμπου, για το νέο ΕΣΠΑ, για αναπτυξιακά προγράμματα, για τις νέες προτάσεις σχετικά με δημιουργικές δραστηριότητες που προωθεί ο δήμος, καθώς επίσης και για το ζήτημα της ασθένειας της ευλογιάς.

Μετά το πέρας της συνάντησης οι κύριοι Συμεωνίδης και Προκόβας ευχαρίστησαν τον κ. Παπαθανασίου για την ενημέρωση που είχαν. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου, ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη και καλή επιτυχία, εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι εφόσον εκλεγούν θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην ανάπτυξη της περιοχής.