Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Στην προπόνηση της Εθνικής ο Αντώνης Σαμαράς , με Ζαγοράκη και τον συμπατριώτη μας Γενικό Γραμματέα της ΕΠΟ Παυσανία Παπανικολάου

Το παρών στην προπόνηση της εθνικής Ελλάδος έδωσε το πρωί της Παρασκευής (23/05) ο Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον
πρώην αρχηγό της "γαλανόλευκης" και υποψήφιο ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Κατερινιώτη Γενικό Γραμματέα της ΕΠΟ κ. Παυσανία Παπανικολάου.   Μια μπάλα και μια εμφάνιση πήρε ως δώρο ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής του κόμματος με το οποίο πολιτεύεται ο Ζαγοράκης συνομίλησε με τους παίκτες και τον Φερνάντο Σάντος.
Τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και εν συνεχεία αποχώρησε. Παράλληλα, είχε και κουβέντες με παρευρισκόμενους στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Κατά την αποχώρησή του από τον Άγιο Κοσμά ο Αν. Σαμαράς χαιρέτησε ανθρώπους που εκείνη την ώρα γυμνάζονταν στο χώρο, ενώ βρήκε και κάποιους γνωστούς.
"Την είχαμε την πρωινή μας έκπληξη! Ο πρωθυπουργός ήρθε να μας ευχηθεί και ξεπροβοδίσει για Βραζιλία! Θερμά ευχαριστώ!", το μήνυμα στον λογαριασμό της Εθνικής.