Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Οι ευρωεκλογές του Μαΐου μάς θέτουν το ιστορικό καθήκον να υπηρετήσουμε έναν μεγαλειώδη αγώνα, έναν αγώνα που θα φέρει την ανατροπή και τη νέα εποχή στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που θα ανοίξει τον δρόμο για μια νέα, δημοκρατική Ευρώπη.
Οι ευρωεκλογές του Μαΐου είναι η στιγμή για να πούμε: "δεν πάει άλλο"!
Με την ψήφο μας στέλνουμε ηχηρά μηνύματα, δρομολογούμε θετικές εξελίξεις.
Καλούμε γυναίκες και άνδρες, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επιχειρηματίες, αγρότες, τη νεολαία, τον κόσμο της επιστήμης και του πολιτισμού. Καλούμε όλους όσοι βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται από τα χτυπήματα της τρόικας και των ελληνικών κυβερνήσεων, στο όνομα μιας αδιανόητης πειθαρχίας με μόνο στόχο να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των δανειστών, των ισχυρών της Ευρώπης, των τραπεζών, των μεγάλων επιχειρήσεων και των πολυεθνικών, όλους όσοι υποβάλλονται σε αμέτρητες θυσίες χωρίς, αντίκρισμα χωρίς καμία ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Καλούμε την κοινωνία που στενάζει να φωνάξει δυνατά αυτό που βιώνει, αυτό που πραγματικά αισθάνεται: ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Να στείλει με την ψήφο της ρητή εντολή προς την ελληνική συγκυβέρνηση της υποτέλειας και της καταστροφής: ΦΥΓΕΤΕ!
Να δώσει θετική ψήφο στη ριζικά διαφορετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και να ανοίξει έναν νέο δρόμο για μια σύγχρονη Ελλάδα της ανάπτυξης, της λαϊκής κυριαρχίας, της κοινωνικής προκοπής, χωρίς μνημόνια και ταπεινωτική εποπτεία.
Να καταψηφίσει τη σημερινή Ευρώπη των τραπεζών και των πολυεθνικών, την Ευρώπη του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας, την Ευρώπη της Μέρκελ και του Σουλτς, την Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας και του ιμπεριαλισμού.
Να υπερψηφίσει την άλλη Ευρώπη, τη δική μας Ευρώπη, αυτή της εργασίας, των δικαιωμάτων, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, της ειρήνης, της προοδευτικής ανάπτυξης, της ισότητας των φύλων, χωρίς ρατσισμό και ομοφοβία. Την Ευρώπη της ισότιμης συνεργασίας των λαών, την Ευρώπη του σοσιαλισμού.
Να συμμετάσχει ενεργά στον αγώνα για να σταματήσει η πορεία εξαθλίωσης.
Να γυρίσει την πλάτη στην καλλιεργούμενη απάθεια και αποχή που βοηθούν αποκλειστικά και μόνο τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης: χωρίς την ενεργή δράση των πολιτών καμιά δυνατότητα αναγέννησης του τόπου δεν μπορεί να υπάρξει.  
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ