Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Νταμιάν Μπελόν: «Ο δρόμος είναι μακρύς»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Έχοντας ολοκληρώσει τέσσερις αγωνιστικές στο μίνι πρωτάθλημα των πλέϊ-οφ και αναμένοντας ακόμα αρκετά παιχνίδια μέχρι το τέλος, ο Νταμιάν Μπελόν σχολιάζει την εξέλιξη αλλά γενικότερα
το τουρνουά στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Αιγινιακός, aiginiakos.gr. Ο 24χρόνος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά και στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Χανίων. Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό το ξέραμε από την αρχή ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο. Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια δεν είχαμε πολύ την κατοχή της μπάλας και στο δεύτερο μέρος μείναμε πίσω. Μετά την κόκκινη κάρτα δυσκολευτήκαμε ακόμη περισσότερο, όμως πήραμε τον ένα βαθμό και είμαστε ικανοποιημένοι.
Τώρα επικεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση με τα Χανιά και δεν υπάρχει χρόνος για να κοιτάζουμε πίσω. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα συγκεντρωθούμε ακόμη περισσότερο και σκοπός μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες την Κυριακή. Έτσι όπως είναι το συγκεκριμένο τουρνουά των πλεϊ-οφ όλες οι ομάδες είναι καλές και όλοι μπορούν να κερδίσουν αλλά και να χάσουν. Δεν υπάρχει διαφορά στο επίπεδο και όλοι οι αγώνες θεωρώ ότι παίζονται στα ίσια.
Όσον αφορά εμάς, είμαστε αήττητοι και πηγαίνουμε πολύ καλά. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα κι εμείς κοιτάζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά».