Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Επίσκεψη του Δημητρίου Χριστογιάννη στον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. κ. Γεώργιο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
«Επίσκεψη στο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. κ. Γεώργιο»
Το νέο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. κ. Γεώργιο επισκέφθηκε στο
Μητροπολιτικό Μέγαρο σήμερα Πέμπτη 24 Απριλίου 2014, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Πιερίας του συνδυασμού Κεντρική Μακεδονία «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια», κ. Δημήτριος Χριστογιάννης.
Ο κ Χριστογιάννης, με τη συνοδεία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, κ. Ηλιάδη Ηλία, κ. Καλτέκη Παντελή, κ. Μαλλιάρα Μαρίας, κ. Μπατζικώστα Ευάγγελου, κ. Ρέππα Λάζαρου, κ. Σάββα Βασιλείου, κ. Τσιαμπέρα Νικολάου, κ. Χατζηπαπαφωτίου Αλίκης, του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε.  ΝΔ Πιερίας κ. Ηλία Τάπρα , του βουλευτή Πιερίας κ. Κ.Κουκοδήμου, του βουλευτή Πιερίας κ. Γ.Κωνσταντόπουλου, τη βουλευτή Πιερίας κ. Α.Μάνη-Παπαδημητρίου και του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη ΝΔ κ. Κωνσταντίνου Μουσουρούλη, εκδήλωσε την αγάπη και το σεβασμό του προς το πρόσωπο του Σεβασμιοτάτου και ζήτησε την ευλογία του στο ξεκίνημα του προεκλογικού του αγώνα.
Ο  κ. Χριστογιάννης εξέφρασε την επιθυμία για μια γόνιμη μελλοντική συνεργασία σε σημαντικά ζητήματα για την Πιερία, εστιάζοντας κυρίως στην ανάπτυξη της οικονομίας μέσω του τουρισμού και του πρωτογενή τομέα.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τον Δημήτριο Χριστογιάννη και δήλωσε ότι θα συνδράμει στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού για τους ομόδοξους επισκέπτες της Πιερίας.