Σάββατο 26 Απριλίου 2014

“Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου: Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Χαλκιδικής

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου
Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής ενότητας
Χαλκιδικής ανακοίνωσαν, σήμερα, η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχις Χαλκιδικής Ρούλα (Ζωχερή) Μυκωνιάτη.
Πρόκειται για ανθρώπους που προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, οι οποίοι έχουν, όμως, ως κύριο χαρακτηριστικό τους τη διάθεση να προσφέρουν, την επιθυμία να εργασθούν όλοι μαζί, για να αναδείξουν τις τεράστιες δυνατότητες της περιφερειακής ενότητας Χαλκιδικής.
«Είναι μία ομάδα ικανών και δημιουργικών ανθρώπων, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικής ενασχόλησης και οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της Χαλκιδικής, ενός νομού με μεγάλες γεωγραφικές ιδιαιτερότητες» υπογράμμισε η υποψήφια περιφερειάρχις για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου. «Οι πολίτες αυτοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδυασμού μας και πλαισιώνουν την υποψήφια αντιπεριφερειάρχι μας, τη Ρούλα Μυκωνιάτη, μία δυναμική επαγγελματία στο χώρο του τουρισμού που αποτελεί έναν ιδιαίτερα ζωτικό τομέα για την περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής».
Από την πλευρά της η υποψήφια αντιπεριφερειάρχις Χαλκιδικής Ρούλα Μυκωνιάτη επισήμανε ότι «το ψηφοδέλτιο πλαισιώνεται με ανθρώπους που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους, την αξιοκρατία, την εντιμότητα και τη δημιουργία. Όλοι προέρχονται από τον ιστό αυτής της κοινωνίας που, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει όλα αυτά τα δύσκολα οικονομικά χαρακτηριστικά. Στόχος αυτών των ανθρώπων που, μέσα από αυτό το περιφερειακό ψηφοδέλτιο εκφράζονται, είναι η υλοποίηση οποιασδήποτε μορφής αυτοδιοικητικής δράσης που μπορεί να αποφέρει τη βελτίωση της καθημερινότητας, την οικονομική ανάπτυξη του τόπου, τη μείωση της ανεργίας και την ανάδειξη όλων αυτών των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που έχει κάθε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.»
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής είναι οι εξής:
Αντιπεριφερειάρχις Χαλκιδικής: Ρούλα (Ζωχερή) Μυκωνιάτη, επιχειρηματίας ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
1.   Γιώργος Αργύρας, πτυχιούχος εφαρμοσμένης πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία- αγρότης
2.   Χρήστος Κομπόγιαννος, στέλεχος επιχειρήσεων
3.   Νίκος Μανιάτης, έμπορος
4.   Φωτεινή Μπαρμπή, δικηγόρος
5.   Σωτήρης Σακελλάρης, οικονομολόγος-καθηγητής