Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΗ Ν.ΜΑΚΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΑΡΓΟΣ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
 Κάνοντας πράξη αυτά τα οποία λέει και που αποτελούν και θέσεις του προγράμματος του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης  Νίκος Μακρίδης είχε νέα συνάντηση με το φιλοζωικό σωματείο «Άργος», τον πρόεδρο κ. Ηλία Χρυσικό, τον αντιπρόεδρο κ. Νικήτα Κανταρτζή αλλά και άλλους ανθρώπους που ασχολούνται με την λειτουργία του κυνοκομείου Κατερίνης.
Σκοπός  μας, είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης,  να κάνουμε τα αυτονόητα ∙ αυτά που κάποιοι άλλοι εκμεταλλεύτηκαν για να αρπάξουν ψήφους και μετά να εξαφανιστούν ως συνήθως, τόσο εγώ σαν Νίκος Μακρίδης όσο και τα άτομα που στελεχώνουν το συνδυασμό μας «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» έχουμε σχεδιάσει και έχουμε προτάσεις που θα αλλάξουν αυτήν την εικόνα. Προτάσεις που μπορούν πραγματικά να υλοποιηθούν και να εφαρμοστούν και γιατί όχι να φτάσουμε το κυνοκομείο μας να αποτελεί υπόδειγμα και για άλλους. Άλλωστε όπως λένε, από το πώς συμπεριφερόμαστε στα ζώα, φαίνεται ο πολιτισμός μας.
 Το βέβαιο πάντως είναι ότι τα μέλη των φιλοζωικών σωματείων θα είναι ενεργά και εμείς σαν συνδυασμός το αποδεικνύουμε έμπρακτα βάζοντας ανθρώπους του σωματείου στο ψηφοδέλτιο μας. Έτσι, το ψηφοδέλτιο μας θα απαρτίζει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Στάθης Τσακιρίδης.  Οι άνθρωποι αυτοί , είναι οι μόνοι που  μπορεί να γνωρίζουν την πραγματική εικόνα και κατάσταση του κυνοκομείου. Και φυσικά είναι αυτοί οι οποίοι ξέρουν και ποιες είναι και οι λύσεις που χρειάζονται.
 Είμαστε εδώ για να τους ακούσουμε και για να κάνουμε πράξη μαζί τους αυτά τα οποία λένε.