Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
Ακόμη μια θερμή υποδοχή και φιλοξενία στον Πιερικό Αρχέλαο επιφύλαξαν μαθητές της Κατερίνης.

Αυτή τη φορά η ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου επισκέφθηκε το 9ο Δημοτικό Σχολείο, όπου οι αθλητές του, οι προπονητές και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου Φώντας
Μπαραλιάκος είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους μαθητές, τις μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό για τις δραστηριότητες του ιστορικού σωματείου.

Την αντιπροσωπεία που αποτελούσαν οι καλαθοσφαιριστές Θωμάς Αμπαράς και Κώστας Γεωργούλας και οι προπονητές Χρήστος Ξηρομερίτης, Βασίλης Τσερνισώφ και Δάμης Χρυσίδης, καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Τάκος και βέβαια οι επευφημίες των εκατοντάδων μαθητών και μαθητριών, που εκδήλωσαν έτσι την ικανοποίησή τους για την παρουσία της ομάδας.

Στους μαθητές μοιράσθηκαν φωτογραφίες της ομάδας με αυτόγραφα των καλαθοσφαιριστών και δόθηκαν, όπως σε κάθε σχολείο, μια μπάλα και ένα σακίδιο με κλήρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσκλήθηκαν με δωρεάν είσοδο να παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια του Πιερικού Αρχελάου που γίνονται στην Κατερίνη, μια κίνηση που υλοποιείται με θετικά αποτελέσματα.

Τέλος, για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ο διευθυντής του κ. Χρήστος Τάκος, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του  Πιερικού Αρχελάου για την επίσκεψη στο σχολείο μας. Τα παιδιά μας ήρθαν σε μια πρώτη επαφή με τους καλαθοσφαιριστές και τους προπονητές, χάρη σ΄ αυτή την ευγενική εκ μέρους του συλλόγου κίνηση. Ο αθλητισμός είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και κύρια των μαθητών που πολλοί από αυτούς συμμετέχουν σε οργανωμένα αθλήματα, όπως το μπάσκετ. Αυτή η πρωτοβουλία είναι και ένα έναυσμα για να ασχοληθούν ακόμη περισσότεροι».

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης