Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Προεκλογική παράσταση Σαμαρά και τα νέα δανεικά/ Νέα τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας/ Η παράγκα Κουτζαμάνη καλύπτει τον χρηματισμό Μιχελάκη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Για την προεκλογική παράσταση Σαμαρά και τα νέα δανεικά
Η προεκλογική παράσταση Σαμαρά είναι εξοργιστική και δεν πείθει τον Ελληνικό λαό που
αντιμετωπίζει τα άλυτα προβλήματα της ανέχειας, της ανεργίας και της οικονομικής καταστροφής. Ο δανεισμός με βάση το βρετανικό δίκαιο και με υπέρογκα επιτόκια δε λύνει αλλά επιτείνει το ελληνικό πρόβλημα και σε συνδυασμό με την μηδενική εθνική παραγωγή οδηγεί σε οριστική διάλυση την οικονομία μας.





Για την νέα τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας
Η τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας συνιστά ξεκάθαρη κίνηση αποπροσανατολισμού και αλλαγής της πολιτικής ατζέντας την ώρα που τα μνημονιακά ανδρείκελα Σαμαράς-Βενιζέλος καταρρέουν. 




Η παράγκα Κουτζαμάνη καλύπτει τον χρηματισμό Μιχελάκη

ΒΙΝΤΕΟ ---    https://www.youtube.com/watch?v=gE-grsuvT2U    

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε για το σκάνδαλο Μιχελάκη - Πάλλη που έθαψε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη:

"Ο ψεύτης Σαμαράς έλεγε ψέματα για δήθεν μαύρα ταμεία της Χρυσής Αυγής και το μόνο που προέκυψε από την έρευνα ήταν αδιάσειστα στοιχεία για χρηματισμό του Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη.

Αλλά την υπόθεση την έβαλε στο αρχείο η παράγκα της Κουτζαμάνη που όπως είπε και ο Μπαλτάκος: "Σε ποιον εισαγγελέα να πας, αφού η Κουτζαμάνη θα βάλει σε μισή ώρα την υπόθεση στο αρχείο".

Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι η Δικαιοσύνη ελέγχεται των επιόρκων και των προδοτών. Ζητάμε την παραίτησή τους και βέβαια η Κουτζαμάνη δεν θα έπρεπε να είναι ακόμα στον Άρειο Πάγο, αλλά στη φυλακή μαζί με Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου και Μιχελάκη".

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου