Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Στοχευμένοι έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πιερίας για τον την πρόληψη της εγκληματικότητας, τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων

Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν συνολικά επτά (7) άτομα
Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, του εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, αλλά και
καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία αστυνομική δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, στην ευρύτερη περιοχή του νομού,κατά την οποία αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, συνέλαβαν συνολικά επτά (7) άτομα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
  • από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, στην Κατερίνη, 50χρονη ημεδαπή, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, το ύψος του οποίου ανέρχεται στο ποσό των ( 71.531,91 ) ευρώ.
  • από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, στην Κατερίνη, 33χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, το ύψος του οποίου ανέρχεται στο ποσό των ( 59.829,21 ) ευρώ.
  • από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, στην Κατερίνη, 38χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, το ύψος του οποίου ανέρχεται στο ποσό των ( 65.315,95 ) ευρώ.
  • από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, στην Κατερίνη, 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του 6ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για ζωοκλοπή.
  • από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, 44χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για πλαστογραφία με χρήση.
  • από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 59 ετών, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.