Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Σχετικά με το Πολυνομοσχέδιο όπως ψηφίστηκε στη Βουλή την 30.3.2014

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Ο Πολιτικός Εμπαιγμός και οι Λαομπαίχτες Πολιτικοί καταδικάζουν τη Χώρα και το Λαό.
Γνωστό πια το σενάριο: οι κομπάρσοι της συμπολίτευσης ενδύονται το μανδύα
του ασυμβίβαστου, τον οποίο αποδύονται λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία αποκαλύπτοντας ξεδιάντροπα την πολιτική γύμνια τους. Καταχρώμενοι την ιστορική έννοια του «εκπροσώπου του λαού», εναλλάσσονται στο χορό των διαφωνούντων και συνεπικουρούν τα δημοσιογραφικά φερέφωνα που αναπαράγουν τα περί «σκληρής διαπραγμάτευσης» προκειμένου να πείσουν ότι οι προς ψήφιση διατάξεις είναι μεν δυσάρεστες (sic), αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα… να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι. Απλώς εκνευριστικές γελοιότητες!
Όμως τα ψέματα τελείωσαν. Δυστυχώς για το λαό, ευτυχώς για τους λαομπαίχτες, τα όρια της όποιας επικοινωνιακής τακτικής είναι η ανθρώπινη δυστυχία και ο πόνος. Κανένα λεκτικό φτιασίδωμα δεν μπορεί να κρύψει τη συνέχιση της καταστροφής και την ανεξέλεγκτη αύξηση της ανεργίας, την κατάργηση των συντάξεων και την πλήρη αποδόμηση του εργατικού δικαίου. Καμιά αμπελοφιλοσοφία δεν καλύπτει τη συνεχώς εντεινόμενη, προκλητική κερδοσκοπία των παρασιτικών συμφερόντων – κρατικοί υπεργολάβοι, καθεστωτικά ΜΜΕ, τραπεζικό κεφάλαιο και λοιπές κεφαλαιακές υπερσυσσωρεύσεις.
Στην ίδια κατεύθυνση, το προσφάτως υπερψηφισμένο πολυνομοσχέδιο συνεχίζει τη «μεταρρυθμιστική» μανία των κυβερνώντων. Πατώντας στις υπαρκτές στρεβλώσεις, που οι ίδιοι δημιούργησαν και διατηρούν, επιβάλλουν την κοινωνική αναλγησία, βαφτίζοντας την «εξορθολογισμό» Ακυρώνουν το κοινωνικό δικαίωμα στη σύνταξη. Επιδεινώνουν ραγδαία τη διανομή του εισοδήματος εις βάρος της εργασίας και των παραγωγών. Επιδιώκουν την εγχώρια απο-παραγωγικοποίηση και την παράδοση των πόρων και των μέσων παραγωγής, βορά στις διαθέσεις της χρηματοπιστωτική σπέκουλα και του παρασιτικού τραπεζικού κεφαλαίου. Επιβάλλουν την νεοφιλελεύθερη τεχνοκρατία ακυρώνοντας τα κεκτημένα της ίδιας της αστικής δημοκρατικής παράδοσης.
Η πολιτική τους οδηγεί στην καταστροφή, είτε το αντιλαμβάνονται, είτε όχι. Εμείς, οι δυνάμεις της εργασίας και της παραγωγής, ο κυρίαρχος λαός, έχουμε την ιστορική υποχρέωση να τους αποτρέψουμε.