Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Αλληλεγγύη στην πράξη: 40 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης και 11.500 μερίδες φαγητού στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Την στιγμή που οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες έχουν εγκαταλείψει τους πληγέντες από τον Εγκέλαδο στην Κεφαλονιά, χρεώνοντάς τους μάλιστα και τα έξοδα της διαμονής τους για το επικοινωνιακό σόου που έστησαν λίγες μέρες μετά τον σεισμό, η Χρυσή Αυγή
απέδειξε για μια ακόμη πως τηρεί τις υποσχέσεις της και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στην πρώτη θέση στην συνείδηση των Ελλήνων.


Χθες προσεφέρθη στους σεισμόπληκτους κάτοικους της Παλικής το δεύτερο πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας. 40 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και ιματισμού, 11.500 μερίδες έτοιμου φαγητού, διανεμήθηκαν σε πάνω από 2000 οικογένειες της Παλικής.


Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν επίσης από τους συναγωνιστές μας στο γηροκομείο του Ληξουρίου και στο Ορφανοτροφείο Αργοστολίου.


Η υποδοχή και αποδοχή των Κεφαλονιτών απέναντι στους Συναγωνιστές ήταν θερμότατη και καθολική, ενώ τους υποσχόμαστε ότι τώρα που οι άλλοι εξαφανίζονται γιατί έχουν "προεκλογικές εκστρατείες", εμείς θα είμαστε δίπλα τους γιατί πολύ απλά συμπάσχουμε μαζί τους.


Οι Συναγωνιστές της Κεφαλονιάς απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής που μέσα από τα κελιά της Τιμής σκέφτονται τους σεισμόπληκτους κι ένα ακόμα στους συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που από το υστέρημά τους συνεχίζουν τις προσφορές τους στο δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς.


Σύντομα ξημερώνει η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!