Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Έπεσε και μαθηματικά ο Άρης...

Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση των "κίτρινων" στο "Κλ. Βικελίδης" με αντίπαλο τον Άρη καθώς οι Κρητικοί πήραν μια σημαντική νίκη και ένα σπουδαίο
τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που έμοιαζε από το πρώτο λεπτό ότι είχε δεχτεί τον υποβιβασμό.
Ο Εργοτέλης με αυτό το διπλό έφτασε τους 38 πόντους και προσωρινά βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος ενώ ο Άρης παρέμεινε στην τελευταία θέση και πλέον έχασε και μαθηματικά τις όποιες ελπίδες είχε για παραμονή.
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο από την αρχή οι παίκτες του Άρη φάνηκε ότι είχαν πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχει πλέον σωτηρία η εξέλιξη του ήταν η αναμενόμενη. Ο Εργοτέλης αγωνίστηκε με μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση και κατάφερε να φτάσει σε δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά και να φτάσει στο τρίποντο που σήμανε και μαθηματικά την σωτήρια των Κρητικών.
Μάλιστα δίνει το δικαίωμα στους παίκτες του Ουζουνίδη να κοιτάξουν και ψηλότερα για ότι καλύτερο στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν. Όσο για τον Άρη σε ένα ματς χωρίς πάθος και διάθεση και σε ένα "Κλ. Βικελίδης" με ελάχιστο κόσμο γνώρισε δίκαια την ήττα έχοντας μόλις δυο φάσεις σε ένα 90λεπτο.


http://www.rthess.gr