Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Χρήστος Γιαννούλης στους αγώνες των πολιτών για ελεύθερους δρόμους

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Κατερίνη Άλλος Δρόμος
 Στη διαδήλωση που διοργάνωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης, οι πολίτες του Κορινού κατά της κατεδάφισης της αερογέφυρας της εθνικής οδού βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης και
επικεφαλής του «Άλλου Δρόμου», Χρήστος Γιαννούλης.

Η κατεδάφιση της αερογέφυρας του Κορινού στην εθνική οδό από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, χωρίς να έχει διασφαλιστεί εναλλακτική διέξοδος για την ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση των δημοτών του Κορινού και της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας, αποτελεί μια ακόμη πρόκληση και απαξίωση της τοπικής κοινωνίας. Η ενέργεια αυτή είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει την Πιερία σε μεγαλύτερο οικονομικό μαρασμό και θα δώσει το οριστικό χτύπημα στην για χρόνια εγκαταλελειμμένη περιοχή του Κορινού από έναν υπερσυγκεντρωτικό Δήμο Κατερίνης.
 «Είναι μονόδρομος η ενωτική και δυναμική απάντηση απέναντι στην εταιρεία για τον μαρασμό που πρόκειται να προκαλέσει η κατεδάφιση της γέφυρας, χωρίς ταυτόχρονα να χάσουμε την πολιτική μνήμη σ’ αυτόν τον τόπο για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς αυτού του μαρασμού. Δε γίνεται να σηκώνουν τη ρομφαία της επανάστασης των πολιτών, αυτοί που είτε μέσω της αδιαφορίας είτε μέσω της ψήφου τους δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τα σημερινά γεγονότα. Ας μην υποκρίνονται ότι πέφτουν από τα σύννεφα. Έστω και σήμερα ας προσχωρήσουν στο πλευρό των πολιτών και των πολλών κι όχι των λίγων όπως συνήθιζαν μέχρι τώρα. Υποκρίνονται προεκλογικά την αποτροπή ενός «εγκλήματος» για θέματα που ήταν γνωστά από το 2008 και που θα έπρεπε να απασχολήσουν πολύ νωρίτερα τόσο τον Δήμο Κατερίνης, όσο και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τους βουλευτές της Πιερίας».
Η γέφυρα του Κορινού δε θα κατεδαφιστεί γιατί πρέπει, με τη συμβολή όλων μας  και κυρίως όσων είμαστε αποφασισμένοι, να σταματήσουν να κατεδαφίζουν τις ζωές και τα όνειρά μας.