Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Λ.Αχαλινόπουλος: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Η καλή αγωνιστική κατάσταση, το εξαιρετικό κλίμα αλλά και η πολύ δουλειά αποτελούν το «όπλο» της επιτυχίας για τον Αιγινιακό, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Αχαλινόπουλο. Ο 22χρόνος αμυντικός που βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην ομάδα, αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε., aiginiakos.gr, και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με όλες τις αναμετρήσεις να είναι εξίσου σημαντικές.  Αναλυτικά:


Για τις τελευταίες νίκες και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είπε:

 «Έχουμε κάνει ένα δυνατό σερί με έξι συνεχόμενες νίκες, το οποίο οφείλεται σε τρεις παράγοντες. Στο καλό κλίμα, στην εμφανώς ανεβασμένη αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμαστε όπως και στην οικονομική σταθερότητα. Βέβαια θεωρώ ότι εμείς κάναμε το αυτονόητο, δηλαδή να διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς.  Τώρα θα δώσουμε προσοχή για να διατηρήσουμε την φόρμα μας και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στα ερχόμενα παιχνίδια.

Σχετικά με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί τόνισε:

« Εμείς δείξαμε σαν ομάδα ότι ανταποκρινόμαστε πολύ καλά στα δύσκολα, ίσως και καλύτερα από ότι στα φαινομενικά εύκολα ματς. Ακολουθεί μια σειρά από κρίσιμους αγώνες με το πρωτάθλημα να είναι στο πιο κομβικό σημείο του, παρόλα αυτά όλα νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Κάθε εβδομάδα αποτελεί και μια διαφορετική δοκιμασία, διότι όλες οι ομάδες έχουν διαφορετικές δυσκολίες».

Τέλος, για το παιχνίδι με την Κέρκυρα σημείωσε:

«Κάναμε την έκπληξη στον πρώτο αγώνα που ήταν εκτός έδρας αλλά σίγουρα η βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει η Κέρκυρα δείχνει ότι είναι από τα δυνατά «χαρτιά» του ομίλου. Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στη τετράδα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται αλλά για να πετύχουμε αυτό πρέπει να ξεπεράσουμε ακόμα έναν αντίπαλο. Εμείς θα επικεντρωθούμε στη προετοιμασία που κάνουμε για να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσουμε τη θέση μας».