Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
 Αναγέννηση Σφενδάμης-Α.Ε. Καρίτσας οι φιναλίστ
          ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
Σάββατο 1-3-2014 στο Λιτόχωρο

  Ο τελικός του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας είναι γιορτή.
Αυτό το μήνυμα επιθυμεί να εμφυσήσει προς κάθε κατεύθυνση η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π., έτσι ώστε όλοι να απολαύσουν τον αγώνα και να επικροτήσουν αλλά και να χειροκροτήσουν το νικητή.
            Η συνάντηση του φετινού 34ου τελικού του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1-3-2014 στις 5 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας».
            Αντιμέτωποι στο φινάλε του θεσμού θα βρεθούν δύο από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της Α΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος 2013-14 της Ε.Π.Σ.Π. η τυπικά γηπεδούχος μετά από κλήρωση Αναγέννηση Σφενδάμης και η Α.Ε. Καρίτσας, οι οποίες φιλοδοξούν να προσφέρουν ευχάριστο θέαμα και ασφαλώς να γευτούν τη χαρά της επιτυχίας.
            Οι φετινοί φιναλίστ συμμετέχουν για πρώτη φορά στον τελικό, στον οποίο θα επιδιώξουν να αποχωρήσουν το πρώτο Σαββατόβραδο του Μαρτίου μαζί με βαρύτιμο έπαθλο.
            Σύμφωνα με το τελετουργικό, τις ομάδες θα συνοδεύουν νεαροί ποδοσφαιριστές από τα αντίστοιχα παιδικά τμήματα των δύο σωματείων. Ήδη οι διοργανωτές της Ε.Π.Σ. Πιερίας εμπέδωσαν στους υπευθύνους των δύο ομάδων ότι τόσο οι αγωνιζόμενοι όσο και οι φίλαθλοι πρέπει να παρακολουθήσουν τον τελικό μέσα στο πνεύμα του ΄΄ευ αγωνίζεσθαι΄΄ σεβόμενοι το άθλημα που αγαπούν και υπηρετούν.
            Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού όσο και στην ανάπαυλα του ημίχρονου οι υπεύθυνοι της Ένωσης προετοιμάζουν σειρά εκδηλώσεων εορταστικού χαρακτήρα, ενώ στη διάρκεια των απονομών η βραδιά θα διανθίζεται με φαντασμαγορικές εικόνες.
            Τον τελικό του κυπέλλου αναμένεται να παρακολουθήσει σημαντικός αριθμός φιλάθλων τόσο από τις δύο ομάδες όσο και από τη φίλαθλη οικογένεια της Πιερίας.
            Η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας υλοποιώντας το πρόγραμμα αποκέντρωσης θα διεξάγει κάθε χρόνο τον τελικό του κυπέλλου σε διαφορετικά γήπεδα, έτσι ώστε το θεσμό αυτό να τον απολαμβάνει κάθε γωνιά του Νομού μας.