Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ Κας ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο τουρισμός απαιτεί σχέδιο και σοβαρότητα και όχι προεκλογικά πυροτεχνήματα
Στην προεκλογική εκδήλωση -φιέστα- της Π.Ε. Πιερίας που διοργάνωσε η αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, φάνηκε η γύμνια και η ανεπάρκεια
στοιχειώδους έστω σχεδιασμού της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της Πιερίας.
Χωρίς κανένα προγραμματισμό και πλάνο, μοιράζοντας υποσχέσεις, αναντίστοιχα με τις εξαγγελίες τους και βαδίζοντας στα τυφλά, μιας και οι μνημονιακές πολιτικές που υπηρετεί και η εσχάτως “αντάρτισσα” κ.Μαυρίδου, έχουν στραγγίξει κάθε πόρο από την Τ.Α.
Η Πιερία έχει αφεθεί στο έλεος της, κυριολεκτικά αποκλεισμένη από τα διόδια των μεγαλοεργολάβων και με τουριστικές επιχειρήσεις που ψυχορραγούν ( π.χ. Ελατοχώρι).
Έχουν απομονώσει την Πιερία τουριστικά στερώντας το Νομό μας από επιπλέον οικονομικά οφέλη και από την δημιουργία θέσεων εργασίας.
Ο στόχος της επανεκκίνησης της τουριστικής προβολής της Πιερίας από την Αντιπεριφέρεια
Πιερίας είναι από μόνος του τίτλος ομολογίας αποτυχίας, όσον αφορά τα πεπραγμένα της, στο θέμα του τουρισμού στο νομό μας.
Η Πιερία πρέπει να γυρίσει σελίδα και να "μαυρίσει" όλους αυτούς που έχουν ευθύνες για την οικονομική ερήμωση της περιοχής μας. Ο τουρισμός πρέπει άμεσα να ενταχθεί σε ένα νέο σχέδιο οικονομικής ανασυγκρότησης μακρυά από ευκαιριακές πολιτικές, με αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας,  να εμπλέξει τις τοπικές κοινωνίες, με οικολογικό πρόσημο και ανάδειξη της ιστορίας και του φυσικού πλούτου της Πιερίας.

Τμήμα τουρισμού Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ