Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Κ. Χριστογιάννη,ψεύδεται και έχει κρυφή ατζέντα για το ΕΣΥ ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης?Θα απολυθούν μερικές ακόμη χιλιάδες υγειονομικών?


Προσφάτως σε τηλεοπτική εμφάνιση σας μονολογώντας διαβεβαιώσατε ότι γίνεται μεταρρύθμιση στην υγεία,ότι δεν θα κλείσουν Νοσοκομεία πλην ορισμένων. Αισίως έφθασαν τα οκτώ  στην Αττική
και με κάθε κατηγορηματικότητα επαναλάβατε χαρακτηρίζοντας ανεγκέφαλους όσους διατυπώνουν την άποψη αυτή, ότι ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Μακάρι να μας πείθατε και να μπορούσαμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε κυβερνητικές δεσμεύσεις που δεν τηρούνται.
Ερωτάσθαι λοιπόν:
Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έχει άλλους σχεδιασμούς για το ΕΣΥ που συρρικνώνεται καθημερινά και απαξιώνεται? Γνωρίζετε τις μύχιες σκέψεις του ή τις δεσμεύσεις του έναντι του κ Κ.Μητσοτάκη του εξολοθρευτή των δημοσίων Υπαλλήλων, ότι δεν θα απολυθούν χιλιάδες εργαζόμενοι με την μέθοδο τής διαθεσιμότητας η κινητικότητας που αποτελούν έμμεση απόλυση η εξαναγκασμό σε απόλυση? Τί προβλέπεται για την δική μας Υγειονομική Περιφέρεια,θα υποβαθμισθεί το Γ.Ν.Κατερίνης?
Πόσα νοσοκομειακά κρεβάτια του ΕΣΥ θα καταργηθούν, καθώς αυτό αποτελεί συμβατική,πολιτική δέσμευση έναντι της τρόικα? Έχετε μέχρι σήμερα συνομιλήσει εις βάθος με τον κ Γεωργιάδη ανιχνεύοντας τίς αληθινές προθέσεις του, που φοβούμαι σας προσπερνά ως έναν βουλευτή άσημο τής Επαρχίας? ΓΙΑΤΙ κ.βουλευτά που αδόκιμα μας αποκαλείτε ανεγκέφαλους και μάλλον αθυρόστομα και ανεπίτρεπτα επειδή βλέποντας μας στερείτε ένα δημόσιο αγαθό με γκεμπελικές, αντιδημοκρατικές και αντικοινωνικές μεθοδεύσεις,γράφουμε αντίθετη άποψη, δεν μετακινείτε νοσηλευτικό προσωπικό εκεί που χρειάζεται στελέχωση,όπως λχ στο δικό μας Νοσοκομείο που έχει τραγικές ελλείψεις ακόμη και σε γάζες?Είναι στα κυβερνητικά πλάνα η διάλυση και άλλων Νοσοκομείων τής περιφέρειας? ΝΑΙη ΟΧΙ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ?
Φοβούμαι είσθαι από κομματική πειθαρχία ανειλικρινής και επικοινωνιακός όπως σας επιβάλλουν από το Μαξίμου, διότι εκτελείτε πρόθυμα τας κομματικάς εντολάς. Έχουν αποφασισθεί περικοπές για το λεηλατημένο ,αποψιλωμένο ΕΣΥ που έφτιαξε ο αείμνηστος Γεννηματάς, τις γνωρίζετε?Υπάρχουν κενές θέσεις ιατρών που δεν αναπληρώνονται? Θέλει η Κυβέρνηση των Μνημονίων να περιορίσει τα λειτουργικά έξοδα των Νοσοκομείων?  Όσοι τίθενται σε διαθεσιμότητα ουσιαστικά δέν απολύονται?Έχει το Γ.Ν.Κατερίνης - που είναι υποστελεχωμένο,μαραζώνει και εγκαταλείπεται στήν τύχη του - τραγικές ελλείψεις σε φάρμακα και και και στοιχειώδη υλικά που χρειάζονται οι Νοσοκόμες που άλλωστε τα ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΑΝ ΔΗΜΌΣΙΑ? Άραγε για ποιόν λόγο μας αποκαλείτε ανεγκέφαλους? Με αυτήν την ΤΡΑΓΙΚΉ κατάσταση ουσιαστικά δέν κλείνετε το Νοσοκομείο μας? Είσθαι σαν γιατρός ικανοποιημένος από το πως παρέχονται στον πολίτη στον Νομό Πιερίας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας η δευτεροβάθμιας Υγείας? Θα είναι εφεξής δυσκολότερα προσβάσιμη η δημόσια υγεία για τους πολίτες και τους συνταξιούχους που ταλαιπωρούνται απίστευτα? Αυτή η πολιτική δεν είναι η πλέον ακραία νεοφιλελεύθερη που υπηρετείτε και επιχειρηματολογείτε μάλιστα υπέρ αυτής με εμφατικό τρόπο, με άστοχους,αδόκιμους χαρακτηρισμούς,ενώ λησμονείτε ότι για οποιαδήποτε απόφαση λογοδοτείτε και αδειοδοτείσθε από τον κ Τόμσεν?
Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ.