Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου στο Ενωσιακό Γήπεδο

Μας το έστειλε η ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
  Στο Ενωσιακό γήπεδο στη Νέα Έφεσο βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και τομεάρχης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής
Μακεδονίας κυρία Σοφία Μαυρίδου.
Η κυρία Μαυρίδου συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους παράγοντες της τοπικής μας Ποδοσφαιρικής Ένωσης και με τον πρόεδρο της Δημήτρη Ελευθεριάδη, ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου οι οποίοι αναπλάθηκαν, καθαρίστηκαν και βελτιώθηκαν και με την υποστήριξη των μηχανημάτων της Περιφέρειας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε κοντά στα παιδιά των γυμνασίων της Πιερίας, φωτογραφήθηκε και συνομίλησε μαζί τους.
 <<Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και αποτελεί κομμάτι το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο με τον χώρο της παιδείας>> είπε μεταξύ άλλων η κυρία Μαυρίδου.
<<Ώς τομεάρχης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού λοιπόν της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είμαι και θα είμαι κοντά στα παιδιά και επί της ευκαιρίας των σχολικών αυτών αγώνων γυμνασίων, θα επισκεφθώ τους χώρους στους οποίους διεξάγονται τα αθλήματα και θα στηρίξω κι εγώ με την παρουσία μου την όμορφη προσπάθεια καθηγητών και μαθητών.
 Να τονίσω εδώ ότι ξεκινήσαμε με την νέα διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας μια καλή συνεργασία, με απώτερο στόχο να βοηθήσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Είναι κύριο μέλημα μας και θα στηρίξουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό>>.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ