Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

H… χάρη της Μαντάμ Σούλας και του Οίκου Εποχής, ως χορηγοί του Βουκεφάλα, έφτασε ως το Associated Press!


Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΤΟ ASSOCIATED PRESS

Έγινε... παγκόσμια η Σούλα του Βουκεφάλα

Το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων ασχολήθηκε εκτενώς με την ομάδα της Λάρισας, η οποία παίζει στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος
και έχει παίκτες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, που είναι ντιλίβερι, μαθητές, σερβιτόροι και μπάρμαν!
«Οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας που δεν διαθέτει χρήματα, φορούν πλέον ροζ φανέλες με τα λογότυπα «Βίλα Ερώτικα» και «Οίκος Εποχής Σούλα», δύο μπουρδέλα που είναι χορηγοί, καθώς η κυβέρνηση μείωσε δραματικά τα χρήματα που έδινε στις ομάδες.
Η Σούλα Αλεβρίδου, ιδιοκτήτρια του οίκου, έδωσε 1.000 ευρώ για να μπει το όνομά της στις φανέλες, αν και η ομοσπονδία προσπαθεί να αποτρέψει την ομάδα να φορά αυτές τις εμφανίσεις γιατί είναι ακατάλληλες για τα παιδιά που παρακολουθούν τους αγώνες.Αρκετές ομάδες έχουν οδηγηθεί σε αντισυμβατικές χρηματοδοτήσεις. Μία ήρθε σε συμφωνία με τοπικό γραφείο κηδειών, ενώ άλλες έχουν σουβλατζίδικα, εργοστάσια μαρμελάδας και παραγωγούς φέτας» αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο του Associated Press.
Πάντως, η Μαντάμ Σούλα δεν πτοείται και σύμφωνα με το ΑP ετοιμάζεται να δώσει πολλά περισσότερα χρήματα στην ομάδα αν και η ίδια δηλώνει πως η δουλειά της δεν χρειάζεται διαφήμιση, καθώς «η καλύτερη διαφήμιση γίνεται στόμα με στόμα»!
Αγωνιστικά, ο Βουκεφάλας προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, ωστόσο η Σούλα Αλεβρίδου υπόσχεται στους παίκτες «μαγικές στιγμές» όταν πετύχουν την πρώτη τους νίκη!