Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ιωνικός - Πιερικός Αρχέλαος

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ 


Την Κυριακή ςτις 5,00 μ.μ. στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στο κλειστό γυμναστήριο «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου» της Νέας Φιλαδέλφειας, στην Αθήνα, αγωνίζεται
το απόγευμα της Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος για τη 2η αγωνιστική της Β΄ εθνικής 
Αντιμετωπίζει τον τοπικό Ιωνικό, μια ομάδα που κι΄ αυτή την περασμένη Κυριακή έχασε εκτός έδρας. Έτσι αναμένεται ένας δυνατός αγώνας που και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη με πάθος.
Οι καλαθοσφαιριστές Χρήστος Γκαβανόπουλος και Μάριος Σακελλαρίου για τον αγώνα αυτό, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr  δήλωσαν τα εξής:
Χρήστος Γκαβανόπουλος – καλαθοσφαιριστής: «Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο γήπεδό μας με τον Αίαντα, ακολουθεί το πολύ δύσκολο ματς στην Αθήνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Μια ομάδα νεοφώτιστη, αλλά παράλληλα πολύ δυνατή και ενισχυμένη. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα και να φανούμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας ανεβάσει και ψυχολογικά».

Μάριος Σακελλαρίου – καλαθοσφαιριστής: «Έχοντας πάντα ως δεδομένο ότι η ομάδα μας έχει κάνει μόνο τρεις βδομάδες προετοιμασία και μέσα σ΄ αυτές δύο φιλικά παιχνίδια, η εμφάνισή μας στην πρεμιέρα ήταν αρκετά καλή, αλλά αυτό που μετράει είναι το ροζ φύλλο του αγώνα, κάτι που όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε. Από κει και πέρα είμαστε καθημερινά στο γήπεδο και αγωνιζόμαστε για να έρθουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα».

ΦΩΤΟ:
Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου σε φωτογραφικό κολάζ του Νίκου Γκιμπή