Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ... ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!


Επιχείρηση «κούρεμα του χρέους» βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιπποκράτους, η οποία στην παρούσα φάση επιδιώκει να... απαλλαγεί από τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του γυμναστηρίου που βρίσκεται
στον 2ο όροφο των κεντρικών γραφείων του κόμματος.

Το ΠΑΣΟΚ όπως αναφέρουν τα «ΝΕΑ» θέτει προς πώληση συνολικά 49 σχεδόν αχρησιμοποίητα όργανα γυμναστικής, η αξία των οποίων, σύμφωνα με την καταγραφή που έκαναν στελέχη του κόμματος και ειδικοί, ανέρχεται σε 105.000 ευρώ και μαζί με τον ΦΠΑ σε 130.000 ευρώ.

Μεταξύ των οργάνων γυμναστικής είναι τρεις διάδρομοι με τηλεόραση, ένα ποδήλατο με πλάτη, ένα κωπηλατικό, ένα μηχάνημα πιέσεων στήθους, ένα μηχάνημα κοιλιακών και ένας πάγκος μηριαίων δικεφάλων.

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να εξοικονομήσει χρήματα και να μειώσει το χρέος του τροποποιώντας τις συμβάσεις για τα μισθώματα των κτιρίων που νοικιάζει το κόμμα.

Σε μηνιαία βάση το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να καταβάλλει 67.000 ευρώ για το κτίριο και τις θέσεις στάθμευσης στην Ιπποκράτους 22 και άλλα 11.500 ευρώ για το παλαιό κτίριο στη Χαριλάου Τρικούπη 50.

Έπειτα από συμφωνία του ΠΑΣΟΚ με τους ιδιοκτήτες, το μίσθωμα για την Ιπποκράτους προσδιορίζεται σε 35.000 ευρώ το μήνα και για τη Χαριλάου Τρικούπη σε 5.000 ευρώ.

http://www.lykavitos.gr

kanapedatos.blogspot.gr/