Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ


Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού διακηρύσσει Πρόχειρο Ανοικτό Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την υπηρεσία
«Μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού  για το σχολικό έτος 2012 - 2013» (Αριθμ. Μελέτης 22/2012) προϋπολογισμού 30.432,48 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ. Π. Α. 13 %.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα τεύχη της μελέτης από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού (Κ. Καραμανλή 38, Αιγίνιο) από την Τετάρτη 22 Αυγούστου έως και μία ημέρα πριν το διαγωνισμό.
Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών στην Οικονομική Υπηρεσία με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ορίζεται η ημέρα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00΄.
Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό θα είναι το 3 % επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης μη συμπεριλαμβανομένου του Φ. Π. Α..
Η αίτηση θα συνοδεύεται υποχρεωτικά με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στη σχετική Διακήρυξη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και στο τηλέφωνο 2353350100.

          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                  




http://www.pydnaskolindrou.gr/files/056/metafora_ma8htwn.doc