Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Θρίλερ με την εξαφάνιση της μητέρας του Michael Jackson

Έκκληση να επικοινωνήσει με τα ανήλικα παιδιά του

Θρίλερ γύρω από την τύχη της μητέρας του Michael Jackson, Katherine, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν πριν μία εβδομάδα. Η 82χρονη κηδεμόνας των τριών ανήλικων παιδιών του βασιλιά της pop, έχει να
δώσει σημεία ζωής από τις 15 Ιουλίου, όταν ταξίδεψε με τη μεγαλύτερη κόρη της Rebbie Jackson για το Νέο Μεξικό, για να παρακολουθήσει μια συναυλία των παιδιών της. Η δικηγόρος της Katherine, Sandra Ribera, κατέθεσε δήλωση για την απώλεια του πελάτη της στην αστυνομία της Πολιτείας της Καλιφόρνια όπως, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ενώ η ανήλικη εγγονή της Paris έκανε έκκληση μέσω του Twitter, για τον εντοπισμό της: «Η γιαγιά μου έχει εξαφανισθεί. Παρακαλώ, αν κάποιος την δει να επικοινωνήσει στο (νούμερο τηλεφώνου)».
«Τα παιδιά προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη γιαγιά τους, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει εδώ και μία εβδομάδα. Τους λένε ότι δεν μπορεί να τους μιλήσει. Ανησυχώ ότι δεν είναι ασφαλής» δήλωσε προβληματισμένη η Sandra Ribera.
Πίσω από την εξαφάνιση της ηλικιωμένης μητέρας του τραγουδιστή. εικάζεται ότι υπάρχει οικογενειακή βεντέτα που αφορά τη διαθήκη του Michael Jackson. Τα αδέρφια του δηλώνουν ότι είναι ψεύτικη και πως η πίεση των ανθρώπων που έχουν αναλάβει την διαχείριση της περιουσίας έχει προκαλέσει προβλήματα υγείας στην Katherine Jackson.
Σύμφωνα ωστόσο με τη δικηγόρο: «Οι πληροφορίες σχετικά με την τύχη της Katherine είναι αντιφατικές και προκαλούν σύγχυση - ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν την κατάσταση της υγείας της. Όταν τα παιδιά του Michael είδαν τη γιαγιά τους στις 15 Ιουλίου 2012, ήταν σε άριστη κατάσταση τόσο σωματικά όσο και ψυχικά».
Τα τρία παιδιά του Michael Jackson ζουν με τη γιαγιά τους μετά το θάνατο του πατέρα τους το 2009.