Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA

Μας το έστειλε το Mediterranean Hotels..... Ευχαριστούμε πολύ
 Συναυλία κοινωνικού χαρακτήραμε τον Νίκο Μίχα και τον Γρηγόρη Πετράκο
το Σάββατο 14 Ιουλίου,
στο Mediterranean Village Hotel & Spa

Ένα ROADTRIP ενημέρωσης για την υποστήριξη της Εκστρατείας ενάντια στη Βία μέσα στην οικογένεια θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουλίου από την εταιρία Καλλυντικών Avon Cosmetics, την ΜΚΟ W.I.N. Hellas  και τον Όμιλο Mediterranean Hotels με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού
Η AVON στηρίζει παγκοσμίως την Εκστρατεία ενάντια στην Ενδοοικογενειακή Βία  και μέσω του AVON Foundation έχει προσφέρει από το 2004 περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια σε 50 χώρες για την εκστρατεία αυτή. Στην Ελλάδα η Avon συνεργάζεται με τη μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. Hellas με προτεραιότητα την προστασία της γυναίκας και το κλείσιμο του κύκλου της Βίας. Σε περιόδους κρίσεων ιστορικά η βία εντείνεται, για διάφορους λόγους που οφείλονται σε κοινωνικά φαινόμενα και σε θέματα επιβολής. Η Avon και η WIN Hellas ενώνοντας τις δυνάμεις τους από τον Οκτώβριο του 2011 ξεκινώντας πολύ δυναμικές δράσεις και έργο. Πρώτος σημαντικός σταθμός, πέρα από το σταθερό έργο της WIN Hellas, ήταν η δημιουργία της τηλεφωνικής γραμμής νομικής και ψυχολογικής βοήθειας 11707, η οποία ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου να λειτουργεί βοηθώντας έμπρακτα τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το πολυδιάστατο πρόβλημα της Ενδοοικογενειακής Βίας.
Με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού οργανώνεται για πρώτη χρονιά ένα ταξίδι ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην Κατερίνη τo Σάββατο 14 Ιουλίου προκειμένου να ενημερώσουμε τους πολίτες για την εκστρατεία και παράλληλα θα τους προσκαλούμε να έρθουν το βράδυ στην εκδήλωση: «Αγάπης Φως ». Η εκδήλωση θα είναι ολοήμερη και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Mediterranean Village & SPA.  Το πρωί θα γίνεται ενημέρωση των πολιτών για την εκστρατεία ενώ η βραδινή εκδήλωση που θα έχει την μορφή πάρτι θα φιλοξενηθεί στο bar Captains του ξενοδοχείου, στις 9μ.μ., με ζωντανό τραγούδι από το Γρηγόρη Πετράκο και το Νίκο Μίχα, καλλιτέχνες αναγνωρισμένοι οι οποίοι έγιναν συνεργάτες και συνταξιδιώτες σε αυτή την πρωτοβουλία. Επειδή είναι δύσκολο να μιλάμε για κάποια θέματα, αλλά το να τα τραγουδάμε είναι πολύ πιο εύκολο, διαλέξαμε αυτόν τον τρόπο για να ενωθούμε όλοι μαζί στηρίζοντας το σκοπό της Εκστρατείας: να κλείσει ο κύκλος της βίας.