Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Δείτε FOTO: Άλογο επισκέφτηκε το αφεντικό του στο νοσοκομείο!

Μας το έστειλε το lifezone..... Ευχαριστούμε πολύ

Ένας ασθενής με καρκίνο εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία όταν του έφεραν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν το αγαπημένο του άλογο

Ο 74χρονος Thomas Thorpe από το Chesterfield ήταν γνωστός στην περιοχή αφού καλωσόριζε
όλους τους επισκέπτες και τους τουρίστες με το άλογο του Ben, το οποίο χρησιμοποιούσε και για βιοποριστικούς λόγους.
Το άλογο αποχαιρετά το αφεντικό του
Ο Thorpe διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, τον περασμένο Ιανουάριο και απεβίωσε στο νοσοκομείο Clay Cross την περασμένη Πέμπτη το πρωί.
Ωστόσο, πριν πεθάνει, κατάφερε να δει τον αγαπημένο φίλο του για μία τελευταία φορά.
Η Donna Clark - η σύζυγος του ανιψιού του Thorpe, είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Το λάτρευε το άλογο του. Ήταν συγκλονισμένος που έπρεπε να το αποχωριστεί».
«Θα μας λείψει πολύ, αλλά μας παρηγορεί το γεγονός ότι θα πάψει πλέον να υποφέρει. Αγαπούσε πολύ τα άλογα και περνούσε πολλές ώρες μαζί τους, είχε ωστόσο ιδιαίτερη αδυναμία στον Ben και το άλλο άλογο του τον Sam», πρόσθεσε.
Ο Thorpe, που οι φίλοι του τον φώναζαν Sonny, άρχισε να εργάζεται με άλογα στο Chesterfield πριν από έξι χρόνια και εξακολούθησε μέχρι να αρρωστήσει.
Μια από τις τελευταίες επιθυμίες του ήταν να δει το αγαπημένο άλογο του πριν πεθάνει, μια επιθυμία που τα μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου βοήθησαν να πραγματοποιηθεί.
Η διευθύντρια του νοσοκομείου, είπε ότι: «η οικογένεια του ασθενή μας ρώτησε αν θα μπορούσε να φέρει τον Ben να δει τον ιδιοκτήτη του για μια τελευταία φορά στο νοσοκομείο. Μετά από διαπραγματεύσεις, καταφέραμε να προγραμματίσουμε αυτήν την… ειδική επίσκεψη».
article_horse_2
Τα άλογα Shire χρησιμοποιούνταν πάνω από 30 χρόνια, αρχικά για τη συλλογή των απορριμμάτων της πόλης, αν και για λόγους υγείας και ασφάλειας αυτό έπαψε σύντομα να συμβαίνει και τα άλογα άρχισαν να αποτελούν την τουριστική… attraction της περιοχής.