Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΠΙΕΡΙΩΝ

Μας το έστειλε το Γραφείο Τύπου του Ευγένιου Παπαδόπουλου – Ολύμπιου..... Ευχαριστούμε πολύ

Άμεσες και ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται από αύριο, Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012, για το "ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΠΙΕΡΙΩΝ"!
Συγκεκριμένα, με πτήση από τη Ρώμη καταφτάνουν στην Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του Διεθνούς Πολιτιστικού Ιδρύματος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ Ρώμης

Dr. Νίκος Σικλόγλου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ρώμης Καθ. Amedeo Schiatarela και ο Πρύτανης της μια εκ των Αρχιτεκτονικών Σχολών Ρώμης Καθ. Masiani Renato, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων, όπου στη 13:00 συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο κ. Πλάτωνα Τασχουνίδη και Μέλη του Δ.Σ. του "ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΠΙΕΡΙΩΝ" θα έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλού, ο οποίος και θα ενημερώσει την Κυβέρνηση περί του μοναδικού αυτού εγχειρήματος!
Στην συνέχεια, και συγκεκριμένα στις 15:30 το απόγευμα, με πρωτοβουλία του δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο της Κατερίνης "Σύσκεψη-Διαβούλευση" με στόχο την ανάδειξη των διαθεσίμων κτιρίων και εκτάσεων του Δημοτολογίου του Δήμου Κατερίνης, όπως επίσης την επόμενη ημέρα στις 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί για τον ίδιο λόγο συνάντηση στις 09:00 στο Δήμο Δίου – Ολύμπου, καθώς και το μεσημέρι στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού, η συλλογή των στοιχείων θα αποτελέσει την "βάση δεδομένων" για τον επικείμενο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ιδεών!
Στις 9 το βράδυ της Τετάρτης προσεκλήθησαν σε επίσημο γεύμα στην Πλάκα Λιτοχώρου στο LITOHORO OLYMPUS RESORT ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Διονύσης Ψωμιάδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Δήμου Δίου – Ολύμπου κ. Γιώργος Παπαθανασίου, ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης και ο δήμαρχος Πύδνας -Κολινδρού κ. Ευάγγελος Πολύζος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Ταξίαρχος της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας κ. Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, ο εκπρόσωπος της εκκλησίας Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Οικονομίκος, οι συλλέκτες "Παλαιών Εντύπων" κ.κ. Γιώργος Δολιανίτης [Μυθολογίας] και Ευτύχιος Τσακπουνίδης [Βυζαντινών και Νεότερων Χρόνων], και οι εξ Ιταλίας προσκεκλημένοι Dr. Νικόλαος Σικλόγλου, ο Καθ. Amedeo Schiatarela και ο Πρύτανης Καθ. Masiani Renato, επίσης θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο καθηγητής Αρχαιολογίας και Πρόεδρος του Νέου Μουσείου Ακρόπολης κ. Δημήτριος Παντερμανλής.

Για το Γραφείο Τύπου
Ευγένιος Παπαδόπουλος – Ολύμπιος
Δημοσιογράφος