Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Απάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Ε.Πιερίας στις δηλώσεις του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ.Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
Απάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στις δηλώσεις του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πιερίας, κ.Ηλία Χατζηχριστοδούλου.

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τον τοπικό τύπο της Δευτέρας 11/6/2012,
 τη δήλωση του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πιερίας, κ.Ηλία Χατζηχριστοδούλου, σχετικά με πλημμελείς ελέγχους του Τμήματος Εμπορίου όσον αφορά την πάταξη του παραεμπορίου και συγκεκριμένα την νόμιμη ή μη λειτουργία των κινέζικων καταστημάτων στην πόλη μας. Επίσης γνωρίζουμε πως σχολίασε αρνητικά την μη ύπαρξη εκπροσώπων του Τμήματος Εμπορίου στη σύσκεψη, παρά το ότι η υπηρεσία και συνολικά η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας εκπροσωπήθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου, που συνοδευότανε από τον ειδικό συνεργάτη κο Δημήτριο Ρουκά.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εκφράζει την αντίθεσή του στις απόψεις του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου καθώς η Δ/νση Ανάπτυξης και πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Εμπορίου παρέχει τις υπηρεσίες του στο μέγιστο δυνατό, με το ολιγομελές αλλά έμπειρο προσωπικό που διαθέτει. Οι συνάδελφοί μας στο εν λόγω Τμήμα εξυπηρετούν καθημερινά τον τομέα του εμπορίου στην Π.Ε. Πιερίας και είναι άμεσα θιγμένοι από δηλώσεις που αφήνονται να αιωρούνται και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις στους πολίτες. Το θέμα του παραεμπορίου είναι ένα γενικότερο ζήτημα που θα έπρεπε να επιληφθεί η Πολιτεία, σε συνεργασία με φορείς και υπηρεσίες.
Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε πως όλοι οι υπάλληλοι της Π.Ε.Πιερίας εργαζόμαστε καθημερινά καταθέτοντας τόσο την προσωπική μας εργασία όσο και την τεχνογνωσία μας για το συμφέρον και την εξυπηρέτηση του πολίτη της Πιερίας αλλά τις αποδοχές μας (τους μισθούς μας) στην τοπική κοινωνία ως ενεργά μέλη της, στηρίζοντας την τοπική αγορά και θιγόμαστε άμεσα από οποιασδήποτε μορφής μομφές και δηλώσεις που εκφράζονται αστήρικτα και αβάσιμα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Καράντζιου Δομνίκη