Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ομιλία Φίλιππου Σαχινίδη την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο Επιμελητήριο

Μας το έστειλε ΝΕ ΠΑΣΟΚ  ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία βγάζει την Ελλάδα από την κρίση κι όχι από την Ευρώπη.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, καλεί τον
επιχειρηματικό κόσμο της Πιερίας στην ομιλία του Φίλιππου Σαχινίδη που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Την ώρα που άλλοι στήνουν το πλαστό σκηνικό ενός δήθεν δικομματισμού το ΠΑΣΟΚ διατυπώνει τη μόνη υπεύθυνη και ολοκληρωμένη Εθνική στρατηγική:
Την στρατηγική της αναθεώρησης των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης, χωρίς να τίθεται σε αμφιβολία η εφαρμογή των θετικών πλευρών της σύμβασης που είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα. Χωρίς να τίθεται σε αμφιβολία η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Η Εθνική στρατηγική που προτείνει το ΠΑΣΟΚ δίνει ασφαλή και πρακτική απάντηση στις αγωνίες του ανέργου, του συνταξιούχου, του μισθωτού, του δημόσιου υπαλλήλου, του επαγγελματία, του επιχειρηματία, του νέου επιστήμονα, του αγρότη.

Η χώρα πρέπει να είναι  στις 18 Ιουνίου ενωμένη και έτοιμη για μια πανεθνική προσπάθεια που θα τη βγάλει οριστικά και με ασφάλεια από τη κρίση και την  εξάρτηση.

Μόνο ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ εγγυάται και διασφαλίζει την εφαρμογή της μονής εφικτής και υπεύθυνης στρατηγικής, που εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.