Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

«Προχωρά» η δεύτερη διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες και στη Πάτρα

Μας το έστειλε το attacktv ..... Ευχαριστούμε πολύ

Μετά από την πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια η "ΖΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΑGROTICA FPZ" σε συνεργασία με την
ομάδα του ERGASIANEWS προχωρά στη δεύτερη διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στην Πάτρα. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 11 Iουνίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα παραγγελίας είτε μέσω του διαδικτύου είτε στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Αυτή τη φορά ο κατάλογος έχει εμπλουτιστεί με διάφορα προϊόντα, όπως αλεύρι, ρύζι, ροδάκινα, προϊόντα λαδιού (σ.σ. σαμπουάν), πατάτες.

«Συνολικά θα διαθέσουμε στους καταναλωτές 18 προϊόντα. Έχουμε συνεργαστεί με αρκετούς τοπικούς παραγωγούς. Φροντίσαμε ούτως ώστε τα προϊόντα να είναι αρίστης ποιότητας και οι τιμές να είναι αρκετά χαμηλότερες από τα ράφια των σούπερ μάρκετ», δήλωσε στο “attacktv.gr”, ο κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ο οποίος είναι εθελοντής της κίνησης.

Η διανομή των παραγγελιών θα γίνει, περίπου, σε 10 ημέρες ενώ τα μέλη της κίνησης έχουν φροντίσει να υπάρχει και πλεόνασμα για όσους δεν προχωρήσουν, έγκαιρα, στη σχετική παραγγελία και θελήσουν να προμηθευτούν προϊόντα κατά την ημέρα της διανομής στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη διανομή προϊόντων είχαν ανταποκριθεί 900 οικογένειες από την ευρύτερη περιοχή.