Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την Βέροια και την προσέλευση στα δικαστήρια των 8 της Χρυσής Αυγής

Μας το έστειλε το supercomments..... Ευχαριστούμε πολύ

Με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα τα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους
και ο υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος στην Πέλλα Γιάννης Σαχινίδης, οι οποίοι πήραν αναβολή ώστε να προετοιμαστούν για την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 13:00 όπου θα παρουσιαστούν ξανά στον εισαγγελέα.
Ταυτόχρονα προσήλθε και ο 53χρονος ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του καφενείου όπου προκλήθηκαν οι υλικές ζημιές όπως επίσης και ο  του. Ο 53χρονος κατά την προσαγωγή του στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας δήλωσε: «Είμαι αριστερός πολίτης. Δε θα μου απαγορεύσει κανένας να μιλάω. Θα αγωνίζομαι πάντα για το καλό».
Υπήρχε μεγάλη κινητικότητα στα δικαστήρια της Βέροιας, με δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν αποκλείσει την είσοδο των δικαστηρίων. Στην αυλή της πλατείας Ωρολογίου υπήρχε μία ομάδα περίπου 50 αντιεξουσιαστών όπου φώναζαν  όπως «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες», «Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» .
Δείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ


http://supercomments.gr