Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε.Πιερίας,  εκφράζουμε τα  θερμά μας  συγχαρητήρια στους κ.κ.
 Κώστα Κουκοδήμο, Γιώργο Κωνσταντόπουλο,  Δημήτρη Χριστογιάννη και Άννα Μάνη, που εξελέγησαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στις εκλογές της  17ης  Ιουνίου  2012.

  
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και  δύναμη στη θητεία τους στην οποία θα κληθούν με υπευθυνότητα και σύνεση να συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση που  στόχο έχει την ταχύτερη έξοδο  από την πρωτοφανή οικονομική κρίση που βιώνει ο ελληνικός λαός,  να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις για την  ευημερία και το όφελος της κοινωνίας και της Ελλάδας καθώς και να  στηρίξουν και να λάβουν δύσκολες αποφάσεις για το  αύριο,  την προοπτική και την ασφαλή  θέση της πατρίδας μας στην Ευρώπη.



Θα είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές κάθε προσπάθειας  για την πρόοδο του τόπου και  ελπίζουμε να ανταποκριθούν  με σεβασμό στις προσδοκίες των Πιεριέων,  που τους  εμπιστεύθηκαν το μέλλον των παιδιών τους, το μέλλον του τόπου.

                                     Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

                                                Σοφία Μαυρίδου