Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ

Μας το έστειλε το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ..... Ευχαριστούμε πολύ

Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι ένα πολιτικό κίνημα ανατροπής απο τα κάτω που δρα εδώ και τρία χρόνια μέσα από συνεχείς πρωτοποριακές δράσεις και ανοιχτές συνελεύσεις ενάντια στους
μεγαλοεργολάβους και τα τσιράκια τους, ενάντια στο βάρβαρο αυτό σύστημα που μας μαυρίζει τη ζωή. Με τη συμμετοχή μας στις εκλογές δεν θέλουμε να αποτελέσουμε άλλη μία πολιτική μαριονέτα αλλά να ακουστούμε σε όλη την ελληνική επικράτεια. Να προπαγανδίσουμε τα ιδανικά μας και τις ιδέες μας σε όλη την κοινωνία: Δεν Πληρώνουμε την κρίση τους! Οργανωνόμαστε συλλογικά, ενδυναμώνουμε το ρεύμα ανατροπής!

Το σύστημα στην προσπάθεια να παρεμποδίσει τις ανεξάρτητες φωνές βάζει χίλια δυό εμπόδια. Τα οικονομικά έξοδα για αυτή την συμμετοχή ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δεν έχει ούτε χορηγούς, ούτε κρατικές επιχορηγήσεις, ούτε θαλασσοδάνεια δανεικά και αγύριστα απο τις τράπεζες. Ζητάμε την οικονομική ενίσχυση όλων σας. Ακόμη και ένα ευρώ βοηθάει την προσπάθεια μας για το χτίσιμο μιας δίκαιης κοινωνίας.

Μπορείτε να καταθέσετε μέσω paypal χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/

ή μέσω του λογαριασμού σας στο paypal στέλνετε το ποσό στο email: epitropes2010@gmail.com


Μπορείτε επίσης να καταθέσετε στο τραπεζικό λογαριαμό:

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
ΑΤΕ bank- ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 028 04 003070 00


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
http://kinimadenplirono.gr
http://oxidiodia.gr
e-mail: epitropes2010@gmail.com
τηλ.211 0192839
Καυτατζογλου 35- Πατησια, Αθηνα