Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Συλλήψεις ατόμων για αυτόφωρα αδικήματα χθες σε Πιερία, Πέλλα, Ημαθία


Συλλήψεις ατόμων για αυτόφωρα αδικήματα χθες (27.05.2012)
1) Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Κατερίνη Πιερίας, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας 50, 41 και 45 ετών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, διότι το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσαν από μη περιφραγμένο χώρο
ηλεκτροτεχνουργείου 47χρονου, δύο ηλεκτρομοτέρ και κομμάτια καλωδίων συνολικής αξίας 500 € περίπου, τα οποία μεταφόρτωσαν στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του 45χρονου και τα μετέφεραν στην οικία τους. Τα αφαιρεθέντα καλώδια βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
2) Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω χθες το απόγευμα στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί 25 και 28 ετών, διότι αφαίρεσαν από εργοστάσιο κονσερβοποιίας που δεν λειτουργεί ιδιοκτησίας 71χρονου, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 5.000€ περίπου, τα οποία μεταφόρτωσαν σε Ι.Χ. Επιβατηγό και σε ρυμουλκούμενο όχημα (τρέιλερ) και διέφυγαν. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν εντός του οχήματος και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ βρέθηκαν και διάφορα εργαλεία που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες για να αφαιρέσουν τα μεταλλικά αντικείμενα.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.
3) Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Αγγελοχώρι Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης Πέλλας, ένας ημεδαπός 20 ετών, διότι σε αστυνομική έρευνα του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έλκει τετράτροχη αγροτική σιδερένια πλατφόρμα ιδιοκτησίας 71χρονου, την οποία προηγουμένως αφαίρεσε από αγροτική περιοχή του Αγγελοχωρίου και σκόπευε να την πουλήσει για παλαιά σίδερα.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.