Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΔΕΙΤΕ: Πρωτότυπη πισίνα αυστηρώς ακατάλληλη για υψοφοβικούς

Αρκετά θαρραλέος πρέπει να είναι κανείς για να σκαρφαλώσει στην πισίνα υπερχείλισης...

που κατασκευάζεται αυτές τις ημέρες στους δίδυμους πύργους της Σιγκαπούρης. Η θέα και το συναίσθημα ελευθερίας, όμως, αξίζουν το ρίσκο. Λένε οι κατασκευαστές.

Το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που βρίσκεται υπό ανέγερση σε μια από τις πιο πλούσιες
συνοικίες της Σιγκαπούρης υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις σε όσους αγοράσουν ένα από τα 509 διαμερίσματα των «δίδυμων πύργων».





Οι δίδυμοι ουρανοξύστες ενώνονται μεταξύ τους με μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων που ουσιαστικά αιωρείται περίπου 38 πατώματα πάνω από την επιφάνεια της γης. Οι ένοικοι των διαμερισμάτων θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους «απέναντι» γείτονες χωρίς να ανεβοκατεβαίνουν με τα ασανσέρ, μέσω πεζογέφυρας που κατασκευάζεται στον 14ο αλλά και τον 26ο όροφο.





«Το μεγαλύτερο προνόμιο των ενοίκων μας, όμως, είναι η αίσθηση που θα έχουν ότι μένουν στην εξοχή! Κάθε διαμέρισμα θα έχει μεγάλο κήπο στο μπαλκόνι του και θα είναι εξασφαλισμένη η ανεμπόδιστη θέα. Όποιος κάθεται στην ξαπλώστρα του… μπροστά από τη μπαλκονόπορτα του σαλονιού του θα βλέπει τα δέντρα και τον ουρανό. Τίποτα άλλο», υποστηρίζουν οι κατασκευαστές.


Κι αν η πισίνα υπερχείλισης που αιωρείται ακούγεται… σχεδόν εφιαλτικό πρότζεκτ για τους Ευρωπαίους, για τους κατοίκους της Σιγκαπούρης δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο καθώς υπάρχουν ήδη ανάλογοι υδάτινοι παράδεισοι στην πρωτεύουσα…













Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Πισίνα αυστηρώς ακατάλληλη για υψοφοβικούς http://24wro.blogspot.com/2012/05/blog-post_4408.html#ixzz1wC6tNFDz