Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΤΖΗΜΑΣ - ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Μας το έστειλε ο Τζήμας Αθανάσιος..... Ευχαριστούμε πολύ
Πρώτοι από την πρώτη στιγμή μαζί  με τον Πάνο Καμμένο. Ο ένας  δικαιωμένος για τις καταγεγραμμένες δηλώσεις του από αρχές του 2008, για τις απόψεις του για την
κρίση στον τόπο και τα μνημόνια, ο άλλος (Πτέραρχος) μαχητής ετών,   ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας περιμένοντας την άφιξη του Προέδρου στην Κατερίνη, σχολιάζουν την παρακάτω δήλωση πιλότου της πολεμικής αεροπορίας μας που τα… έψαλε…..στον κ.Σαμαρά.


Θέλω να πετώ, να εφαρμόζω τα όσα ξέρω, να εφαρμόζω όλα αυτά για τα όποια το κράτος ξόδεψε εκατομμύρια για να μάθω,  χρήματα δηλαδή του κάθε Έλληνα πολίτη. Όμως δεν με αφήνουν διότι η τρόικα απαιτεί μειώσεις , μειώσεις και μειώσεις.  Έτσι δεν έχουμε ανταλλακτικά , δεν έχουμε καύσιμα, δεν έχουμε τίποτα παρά μόνο φιλότιμο. Όλοι εμείς ακόμα και για 300€ θα κάναμε την ίδια δουλεία και θα αποδίδαμε το ίδιο καλά και πάντα ελληνικά
Δεν κάναμε , δεν κάνουμε και δεν θα κάνουμε ποτέ αυτή τη δουλεία για τα χρήματα. Τη κάνουμε για τη Πατρίδα μας την Ελλάδα και για όλους τους Έλληνες απλούς πολίτες, για τα μικρά παιδιά που είναι το μέλλον του τόπου μας, για τις γιαγιούλες των ελληνικών νησιών, για τους παππούδες με τα καΐκια τους στο Αιγαίο που μας κοιτούν με θαυμασμό και κουνούν τα χέρια με αγάπη. Το κάνουμε για όλους εμάς τους απλούς Έλληνες.
Οι πολιτικοί των τελευταίων ετών μας στέρησαν κυριαρχικά μας δικαιώματα , μας στέρησαν την αξιοπρέπεια μας, μας εξευτέλισαν, μας έθιξαν ιερά και όσια και μας στέρησαν το δικαίωμα να μεγαλώσουμε σωστά και τίμια τα παιδιά μας.