Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κοινή δήλωση υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πιερίας

Μας το έστειλε ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Πιερίας..... Ευχαριστούμε πολύ

Η κάλπη είναι εδώ. Και η ώρα είναι τώρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας απευθύνει κάλεσμα μάχης σε όλους τους φίλους και τις φίλες που έδωσαν και δίνουν ένα πρωτοφανές και ελπιδοφόρο παρόν στον προεκλογικό του αγώνα. Απευθύνει πρόσκληση συμπόρευσης σε όλους τους πολίτες που αγωνιούν για τις οικογένειές τους και το μέλλον, που έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι πολιτικές των μνημονίων οδηγούν μαθηματικά στη πλήρη χρεοκοπία της χώρας και την κοινωνία στη καταστροφή.
 
Με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία :
Αποδοκιμάστε την ψευδεπίγραφη αγωνιστικότητα του κ. Σαμαρά, την απόλυτη συμμόρφωσή του στις υποδείξεις της τρόικας, την βαρβαρότητα που συνεπάγεται αυτή η πολιτική, την ψεύτικη αντιπολίτευσή του στο ΠΑΣΟΚ.
 Αποδοκιμάσtε την δήθεν διαφορετικότητα των δορυφόρων της ΝΔ, που είναι έτοιμοι να συνδράμουν στη λήψη ακόμα σκληρότερων μέτρων σε βάρος των δοκιμαζόμενων πολιτών.
 Γυρίστε την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, που απεμπόλησε κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης, συνέταξε τα μνημόνια και μετατράπηκε σε πολιτικό εργαλείο της ευρωπαϊκής δεξιάς, έτοιμο να ξανασυνεργαστεί με την ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τους οικονομικούς εξτρεμιστές της κ. Μπακογιάννη.
Εξηγείστε στους συμπαθούντες το ΚΚΕ πόσο λάθος είναι η άρνηση της ηγεσίας του για ευρύτερη συνεργασία και ο χαρακτηρισμός ως «άχρηστης» μιας κυβέρνησης της Αριστεράς.
 Αποκρούστε με ψυχραιμία τις επιθέσεις που δέχεται από κάθε κατεύθυνση ο ΣΥΡΙΖΑ, τις διαστρεβλώσεις των προτάσεών του, την απεγνωσμένη προσπάθεια να ανακοπεί το ρεύμα των ψηφοφόρων προς αυτόν.
 Δώστε το χέρι σε κάθε δημιουργικό πολίτη, ανεξάρτητα από τα ιδεολογικά του πιστεύω, πείστε τον ότι ο δύσκολος δρόμος που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απείρως προτιμότερος από τον βέβαιο θάνατο που έχει συνομολογήσει η «κοινοπραξία» του μνημονίου.
 Κρατείστε ζωντανή την ελπίδα για τους εργαζόμενους και τους άνεργους, το κουράγιο για τον συνταξιούχο, το όνειρο για τους νέους.
Δίνοντας ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για μια κοινωνία που δεν θέλει να ζει γονατισμένη, για μια Ελλάδα πρότυπο για τους εργαζόμενους της Ευρώπης και όχι λεία για τους τραπεζίτες και τους πολιτικούς υπηρέτες τους.
 
Κατερίνη 5.5.2012
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Πιερίας
Γκόρτσου Ραπτοπούλου Παναγιώτα
Γραβάνη Βικτωρία
Ζάννας Γρηγόρης
Μάντιζιος Αντώνης
Σκούφα Μπέττυ
Τοπαλίδου Μαρία
 
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Νομού Πιερίας
Κατερίνη, 60100
www.syriza.gr