Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Διώξεις για όπλα και ναρκωτικά στην Παραλία Πιερίας

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η αιφνιδιαστική επιχείρηση που έστησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Παραλία Πιερίας για να συλλάβουν έναν άνδρα για τον οποίο είχαν πληροφορίες
ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, ήταν και οπλισμένος!
 
Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, βρήκαν μέσα μια συσκευασία με 914 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που είχε έτοιμα για πώληση, αλλά και ένα πολεμικό τυφέκιο «Καλάσνικοφ» με δύο φυσίγγια την γεμιστήρα. 

Κατέσχεσαν, ακόμη, 18 χρησιμοποιημένους κάλυκες, ένα κυνηγετικό μαχαίρι και μια ζυγαριά ακριβείας και έστειλαν το όπλο για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες πράξεις. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κατερίνης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.



Το νάιλον σακουλάκι και η χάρτινη συσκευασία που είχε πάνω του και περιείχαν 14,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πρόδωσαν έναν 43χρονο που συνελήφθη στην περιοχή Άγιος Βλάσιος στην Κύμη Ευβοίας όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.
 
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 43χρονου, όπου κατασχέθηκαν άλλα 235 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και μια μικρή χασισοφυτεία με τρία δενδρύλλια ύψους 30, 18 και 11 εκατοστών. Ο 43χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


http://www.protothema.gr/