Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Σχόλιο αναγνώστη μας για τη πίστα Αιγινίου

Μας το έστειλε ο Θωμάς Τουμπίδης..... Ευχαριστούμε πολύ
Διαβάστε το σχόλιο του Θωμά Τουμπίδη  για τη ποίστα Αιγινίου με αφορμή τη σχετική ανάρτηση που ανεβάσαμε εδώ

Δεν έχασε μόνο η Βόρεια Πιερία. Ας ξεκολλήσουμε απο τα τοπικά μόνο.!!!
Έχασε όλο το άθλημα που λέγετε "μηχανοκίνητος Αθλητισμός".
Έχασαν μαζί με αυτή την κατάντια και την μη εισφορά "Κερδών" στους τότε θεωρούμενους
(κατ'αυτούς) υπεύθυνους Άρχοντες μας.
ΑΥτό που καταφέρανε είναι απλά να καταστρέψουν την τσέπη των τριών "Ιδιωτών" που έβαλαν απο μόνοι τους "Το χρήμα" και έκαναν την πρώτη ¨κανονική πίστα" στην Ελλάδα. Τι έχασε για εσάς η Πιερία?? Αυτό ρωτήστε καλύτερα τα γύρω μέρη που απο το 96' περίπου και μετά πηγαίναν στην πίστα Σαβ/κα απο όλη την Ελλάδα αγωνιζόμενοι (κυρίως μοτοσικλέτας) και μένανε στην γύρω περιοχή νοικιάζοντας σπίτια - δωμάτια προσφέροντας χρήμα όλο τον χρόνο στην περιοχή και όχι μόνο την καλοκαιρινή σεζόν, απο τις θαλάσσιες εισφορές.
Αυτά τα λίγα !! Θα ήθελα κια άλλα να γράψω αλλά , ΔΕΝ.
Και τελευταία κάποιος καλός άνθρωπος που του επιδόσαν μια μεγάλη εργασία κάπου εκεί, και ως Ελλην που μας διακατέχει, μια .......... πήγε με τα μηχανήματα που είχε εκεί πρόχειρα και έσκαψε και πήρε κομμάτια της πίστας. Κομμάτια?? Ναι!! Ευτυχώς όχι απο την οδηγική πίστα, αλλά απο τα κομμάτια ένωσης σημείων.
Ναι ΟΚ! δεν την χάλασε!!
Αλλά όπως πολλοί άλλοι (2004 -2005) περίπου πήγαν και με την "άδεια" του "Θεού" ξηλώσανε ότι σίδερο υπήρχε στον χώρο. Τι? Την σιδεροκατασκευή των σκεπαστών ΠΙΤΣ και την διπλή περίφραξη που είχε με κολονάκια και συρματόπλεγμα ΟΛΗ η πίστα.
Τα Λεφτά ασφαλώς τα επωμίστηκαν αυτοί που τα χάρηκαν και κουράστηκαν να ξηλώσουν τόσα χιλιόμετρα συρματοπλέγματος, και κιλά σιδήρου.
Ευχαριστώ για τον χώρο που εκφράστηκα.
Τουμπίδης Θωμάς.